Zonnepanelen aanschaf & installatie

Zonnepanelen zijn een duurzame investering: goed voor het milieu én voor uw portemonnee! Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen interesse tonen in zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen.

Sinds 2012 levert NPS Duurzaam BV zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. Wij zijn dé specialist in Den Bosch en omgeving en omdat wij meerdere merken en producttypes leveren, kunnen wij altijd een objectief advies op maat uitbrengen.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen kopen in Den Bosch
Zonnepanelen den bosch

Waarom zonnepanelen?

Het installeren van zonnepanelen brengt direct een hoop interessante voordelen met zich mee. We noemen de belangrijkste:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Jaarlijks rendement van gemiddeld 10-15%
  • Minder afhankelijk van stijgende energieprijzen
  • 100% groene energie
  • Fiscale voordelen en subsidies voor bedrijven
  • BTW-aftrek mogelijk voor particulieren
  • Stijging woningwaarde
Offerte aanvragen

Subsidiemogelijkheden en belastingvoordeel

Geen btw

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

Daarnaast zijn er vaak mogelijkheden om bij uw gemeente een lening af te sluiten tegen een zeer laag rentepercentage voor aanschaf van zonnepanelen of andere duurzame energieoplossingen. Wij informeren u hier graag over.

Subsidies

Voor bedrijven zijn zonnepanelen financieel erg aantrekkelijk. Naast fiscale aftrek middels de Energie-investeringsaftrek (EIA), heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat namelijk de SDE++ subsidie in het leven geroepen: een stimuleringsmaatregel waarbij bedrijven een vergoeding ontvangen voor elke opgewekte kWh.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dient u een aanvraag te doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij ondersteunen u graag bij de aanvraag van een SDE++ subsidie.

Collectief zonnepanelen kopen

Met de buren of met de hele buurt zonnepanelen kopen? Ook collectief zonnepanelen kopen is een optie bij NPS Duurzaam BV.

Wij berekenen graag wat het voordeel is van collectief zonnepanelen kopen voor u en uw buren.

Voor particulieren biedt NPS Duurzaam BV diverse pakketten aan. Uiteraard kan NPS Duurzaam BV een pakket geheel toegespitst op uw wensen en situatie samenstellen.

Onze projecten

Wij leveren en installeren zonnepanelen bij particulieren en bedrijven. Enkele voorbeelden van onze projecten:

Woning in Boxtel

Full black zonnepanelen in Boxtel

Zonnepanelen in boxtel

Melkveehouderij in Dieden

Afgerond SDE traject voor Vissers Melkvee BV in Dieden

SDE project in Dieden

Riet Park Rosmalen

Nieuwbouwproject Riet Park in Rosmalen: 12 tot 16 panelen per dak

Zonnepanelen Rosmalen

Bedrijf in Ammerzoden

108 panelen bij Garagebedrijf van Zon in Ammerzoden

Zonnepanelen Rosmalen

Onze topmerken

Installateur NPS Duurzaam BV maakt uitsluitend gebruik van de beste zonnepanelen. Een gunstige prijs en een lange garantievoowaarden zijn hierbij de belangrijkste aandachtspunten. We leveren uitsluitend zonnepanelen van A-merken, eventueel in combinatie met SolarEdge optimizers. Onze medewerkers adviseren u graag over welke zonnepanelen het beste bij u en uw situatie werken.

Zonnepanelen merken

Zonnepanelen laten installeren?

Vul in onderstaand contactformulier uw contactgegevens in. Wij voeren een dakscan uit en brengen vrijblijvend een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.


    ParticulierZakelijk