Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame investering: goed voor het milieu én voor uw portemonnee! Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen interesse tonen in zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen.

Sinds 2012 levert NPS Duurzaam BV zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. Wij zijn dé specialist in Boxtel en omgeving en omdat wij meerdere merken en producttypes leveren, kunnen wij altijd een objectief advies op maat uitbrengen.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen kopen in Boxtel
Zonnepanelen boxtel

Waarom zonnepanelen?

Het installeren van zonnepanelen brengt direct een hoop interessante voordelen met zich mee. We noemen de belangrijkste:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Jaarlijks rendement van gemiddeld 10-15%
  • Draag je steentje bij aan een beter milieu
  • Fiscale voordelen en subsidies voor bedrijven
  • BTW-aftrek mogelijk voor particulieren
  • Stijging woningwaarde
Offerte aanvragen

Subsidiemogelijkheden en belastingvoordeel

BTW voordeel

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis? Al met enkele zonnepanelen bespaart u al snel een flink bedrag per jaar. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk omdat u de BTW terug kunt vragen als particulier bij de belastingdienst. Deze procedure kunnen wij voor u verzorgen.

Daarnaast zijn er vaak mogelijkheden om bij uw gemeente een lening af te sluiten tegen een zeer laag rentepercentage voor aanschaf van zonnepanelen of andere duurzame energieoplossingen. Wij informeren u hier graag over.

SDE+ Subsidie

Voor bedrijven zijn zonnepanelen financieel erg aantrekkelijk. Daar heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat namelijk de SDE+ subsidie voor in het leven geroepen: een stimuleringsmaatregel waarbij bedrijven een vergoeding ontvangen voor elke opgewekte kWh.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dient u een aanvraag te doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij helpen u hier graag bij.

Collectief zonnepanelen kopen

Met de buren of met de hele buurt zonnepanelen kopen? Ook collectief zonnepanelen kopen is een optie bij NPS Duurzaam BV.

Wij berekenen graag wat het voordeel is van collectief zonnepanelen kopen voor u en uw buren.

Voor particulieren biedt NPS Duurzaam BV diverse pakketten aan. Uiteraard kan NPS Duurzaam BV een pakket geheel toegespitst op uw wensen en situatie samenstellen.

Offerte aanvragen

Onze projecten

Wij leveren en installeren zonnepanelen voor particulieren en bedrijven in de regio van Boxtel. Enkele voorbeelden van onze projecten:

Woning in Aalst

Full black panelen met SMA omvormer in Aalst.

Zonnepanelen Aalst

Bedrijf in Ammerzoden

108 panelen bij Garagebedrijf van Zon in Ammerzoden

Zonnepanelen Rosmalen

Bekijk meer projecten

Onze topmerken

Installateur NPS Duurzaam BV maakt uitsluitend gebruik van de beste zonnepanelen voor een gunstige prijs en een lange garantieperiode. We leveren uitsluitend zonnepanelen van A-merken zoals: PhonoSolar, Sunpower, LG, JA Solar en IBC Solar, eventueel in combinatie met SolarEdge optimizers. Onze medewerkers adviseren u graag over welke zonnepanelen het beste bij u en uw situatie werken.

Trinasolar logo
Sunpower logo
JA Solar logo
Canadian Solar logo
Ecodelta logo

Zonnepanelen kopen in Boxtel

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voeren een dakscan uit en brengen een advies en offerte op maat uit.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.