Zonnepanelen in Zaltbommel

Steeds meer mensen kiezen er voor zonnepanelen te laten installeren. Geen vreemde keuze. Zonnepanelen zijn namelijk goed voor de planeet.. én voor uw portemonnee!

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen in de regio Zaltbommel. Dit doen wij bij bedrijven en particulieren. Omdat wij meerdere merken en producttypes zonnepanelen leveren, kunnen wij u altijd voorzien van objectief advies.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen installateur Zaltbommel
Zonnepanelen Zaltbommel

Waarom investeren in zonnepanelen?

De installatie van zonnepanelen brengt een hoop interessante voordelen met zich mee. De belangrijkste redenen:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Gemiddeld jaarlijks rendement van 10-15%
  • Wek 100% groene energie op
  • Help mee een schonere planeet te creëren
  • Fiscale voordelen voor bedrijven
  • Belastingvoordeel voor particulieren
  • Directe stijging waarde woning
Offerte aanvragen

Onze projecten in de regio Zaltbommel

Sinds 2012 leveren en installeren wij zonnepanelen bij bedrijven en woningen in de regio van Zaltbommel. Voorbeelden van onze projecten:

Woning in Kerkdriel

21 full black panelen op een woning in Kerkdriel.

Zonnepanelen Kerkdriel

Bedrijf in Ammerzoden

108 panelen bij bedrijfspand in Ammerzoden

Zonnepanelen Rosmalen

Bekijk meer projecten

Subsidie, BTW-voordeel en collectief inkopen

Besparingen voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

Sinds 26 april 2017 is subsidie voor particulieren uitgeput. Wel bestaan in de gemeente Zaltbommel mogelijkheden om tegen een lage rente een lening  af te sluiten om energiebesparende maatregelen te financieren. Wij informeren u graag.

Subsidie voor bedrijven

Voor bedrijven in Zaltbommel zijn zonnepanelen financieel extra aantrekkelijk. Zij hebben namelijk de mogelijkheid om de landelijke SDE++ subsidie aan te vragen. Deze subsidie is een stimuleringsmaatregel waarmee bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

Om deze subsidie te ontvangen, dient uw onderneming op het juiste moment een aanvraag te doen en aan een aantal regels te voldoen. Ook hier kan NPS Duurzaam u bij helpen.

Collectief zonnepanelen kopen

Gezamenlijk zonnepanelen kopen met uw buren of de hele buurt? Ook dat is een optie bij installateur NPS Duurzaam BV!

Wij bieden verschillende pakketten aan om voordelig collectief zonnepanelen te laten installeren. Uiteraard doen wij dit in volledige samenspraak met alle betrokkenen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en rekenen samen het collectieve voordeel uit voor u en uw buurtgenoten!

Offerte aanvragen

Onze merken

NPS Duurzaam BV werkt alleen met de beste zonnepanelen en de meest betrouwbare partijen. Een goede prijs, kwaliteit en een lange garantieperiode zijn hierbij belangrijke onderdelen. Onze specialisten informeren u graag welk merk of producttype voor u het meest geschikt is.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen kopen in Zaltbommel

Vul hieronder uw gegevens in. Met onze speciale software scannen wij uw dak vanuit de lucht. Vervolgens brengen wij vrijblijvend een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk