Zonnepanelen in Wijk bij Duurstede

Steeds meer mensen kiezen er voor om zonnepanelen te laten installeren. Niet vreemd, het is namelijk een zeer duurzame investering! Zonnepanelen zijn goed voor de toekomst van de aarde… maar óók goed voor uw portemonnee!

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen bij bedrijfspanden en woonhuizen in de omgeving van Wijk en Duurstede. Doordat wij meerdere merken en producttypes leveren, kunnen wij u altijd voorzien van een objectief advies op maat.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen installateur Wijk bij Duurstede
Zonnepanelen kopen in Wijk bij Duurstede

Waarom zonnepanelen laten installeren?

Het laten installeren van zonnepanelen is een duurzame investering. De belangrijkste redenen zijn:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Gemiddeld jaarlijks rendement van 10 tot 15%
  • Wek zelf groene energie op
  • Fiscale voordelen voor bedrijven
  • Belastingvoordeel voor particulieren
  • Woningwaarde stijgt direct
  • Minder afhankelijk van schommelde energieprijzen
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze zonnepanelen in Wijk bij Duurstede

NPS Duurzaam levert en installeert sinds 2012 zonnepanelen bij bedrijven en woningen in Wijk en Duurstede en omgeving. Voorbeelden van projecten in de regio:

Wijk bij Duurstede

Plaatsing van panelen op plat dak in Wijk bij Duurstede.

Zonnepanelen Wijk bij Duurstede

Ravenswaaij

Zonnepanelen op woonhuis in Ravenswaaij

Zonnepanelen omgeving Wijk bij Duurstede

Subsidies en belastingvoordeel

Voordelen voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

Ook zijn er in Wijk bij Duurstede mogelijkheden om leningen af te sluiten voor de investering in groene energie tegen een zeer lage rente. Wij vertellen u hier graag meer over.

SDE++ subsidie voor bedrijven

Voor bedrijven zijn zonnepanelen financieel een erg aantrekkelijke investering. Naast de Energie-investeringsaftrek bestaat er namelijk ook de mogelijkheid om de landelijke SDE++ subsidie aan te vragen. Dit is een stimuleringsmaatregel waarmee bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

Om voor deze subsidie in aanmerking te komen dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Kijk voor meer informatie en onze werkwijze op onze SDE++ subsidie pagina.

Collectief zonnepanelen kopen

Samen met buurtgenoten, of met de hele buurt zonnepanelen aanschaffen, behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.

Voor het collectief kopen van zonnepanelen bieden wij verschillende pakketten aan. Uiteraard doen wij dit in volledige samenspraak, volledig op maat en  gericht op uw wensen en die van uw buren.

Wij rekenen graag het voordeel voor uw woning en die van uw buren uit.

Offerte aanvragen

Onze topmerken

Op zoek naar een betrouwbare installateur in de omgeving van Wijk bij Duurstede? Als ervaren installateur werkt NPS Duurzaam BV uitsluitend met topmerken. Een goede prijs en een lange garantieperiode zijn hierbij de belangrijkste pijlers.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen kopen in Wijk bij Duurstede

Vul hieronder uw gegevens in. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen vrijblijvend een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk