Zonnepanelen Waalwijk

Zonnepanelen worden steeds populairder. Niet vreemd, aangezien het een enorm duurzame investering is. Zonnepanelen zijn goed voor de planeet… maar óók voor uw portemonnee!

Installateur NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen bij zowel bedrijfspanden als woonhuizen. Wij zijn dé lokale specialist in de regio Waalwijk en kunnen u altijd voorzien van een objectief advies op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Zonnepanelen Waalwijk
Zonnepanelen kopen Waalwijk

Voordelen van zonnepanelen

Er zijn veel redenen te bedenken om te investeren in zonnepanelen. We zetten de grootste voordelen op een rij:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Hoog rendement van 10 tot 15% per jaar
  • Wek zelf 100% groene stroom op
  • Werk mee aan een duurzame toekomst
  • Subsidie-mogelijkheden voor bedrijven
  • BTW-voordeel voor particulieren
  • Minder afhankelijk van schommelende energieprijzen
  • Woningwaarde stijgt direct
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten in de regio Waalwijk

Als lokale installateur zijn wij actief in de regio Waalwijk. Enkele van onze projecten:

Woning in Boxtel

Full black zonnepanelen op woonhuis in Boxtel

zonnepanelen woning

Bedrijfspand in Ammerzoden

108 zonnepanelen in Ammerzoden bij Garagebedrijf van Zon

Subsidie-mogelijkheden en fiscale voordelen

Voordelen voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

De gemeente Waalwijk stimuleert investeringen in duurzaamheid en groene energie. Voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen is er de mogelijkheid om een lening af te sluiten tegen een zeer lage rente. Wij informeren en adviseren u hier graag over.

SDE++ subsidie

Voor bedrijven in Waalwijk zijn zonnepanelen een extra aantrekkelijke investering. Zij kunnen namelijk de landelijke SDE++ subsidie aanvragen. Met deze stimuleringsmaatregel kunnen bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dient u een officiële aanvraag te doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij hebben in de regio meerdere SDE+ trajecten succesvol afgerond en adviseren u graag.

Collectief zonnepanelen kopen

Samen met uw buren of met de hele buurt in één keer zonnepanelen aanschaffen en laten installeren, is een slimme manier om de kosten van de initiële aanschaf een stuk voordeliger te maken.

Voor het collectief kopen van zonnepanelen kunnen wij verschillende pakketten samenstellen. Uiteraard doen we dit in samenspraak met alle betrokkenen, zodat voor iedereen de ideale situatie wordt gecreëerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Onze merken

Als ervaren installateur werken wij uitsluitend met topmerken. Een goede prijs als en een lange garantieperiode zijn hierbij de belangrijkste pijlers. Onze adviseurs informeren u graag welk merk zonnepanelen voor het dak van uw bedrijfspand of woning het meest geschikt zijn.zonnepanelen merken

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul in onderstaand formulier uw contactgegevens in om een compleet vrijblijvende offerte aan te vragen. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen u een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk