Zonnepanelen in Vught

U wilt zonnepanelen laten installeren op uw woning of bedrijfspand in Vught? Slim idee! Een investering in zonnepanelen is namelijk een geweldige manier om het milieu een handje te helpen.. maar ook een slimme investering voor uw portemonnee!

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen bij bedrijven en particulieren in Vught en omgeving. Dat doen wij al sinds 2012. Doordat wij met meerdere merken en producttypes werken, kunnen wij u altijd voorzien van een objectief advies op maat.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen Vught
Zonnepanelen kopen in Vught

Voordelen van zonnepanelen

De belangrijkste redenen om een investering in zonnepanelen te overwegen:

  • Wek groene stroom op en werk mee aan beter milieu
  • Zonnepanelen verdienen zichzelf vrijwel altijd terug
  • Gemiddeld jaarlijks rendement van 10 tot 15%
  • Subsidie-mogelijkheden en belastingvoordeel voor zowel particulieren als bedrijven
  • Directe stijging van de woningwaarde
  • Minder afhankelijk van schommelende energieprijzen
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten in de regio Vught

In de omgeving van Vught hebben wij zonnepanelen geïnstalleerd bij meerdere tevreden klanten. Enkele van onze projecten:

Bedrijfspand in Berlicum

23 zonnepanelen in Berlicum op plat dak

Zonnepanelen bedrijf

Woning in Boxtel

Full black zonnepanelen op woonhuis in Boxtel

zonnepanelen op woonhuis

Subsidies & belastingvoordeel

Particulieren

Al met enkele zonnepanelen kunt u flink besparen op de jaarlijkse energierekening. Maar er zijn meer financiële voordelen.

Zo betaalt u als particulier geen btw op de aankoop en installatie. Daarnaast kunnen particulieren in Vught gebruikmaken van de Investeringssubsidie Duurzame Energie voor het opwekken van groene energie. Tot slot zijn er leningen mogelijk tegen een zeer laag percentage.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woonhuis? Wij adviseren u graag.

Bedrijven

Ook voor bedrijven in Vught zijn zonnepanelen een bijzonder aantrekkelijke investering. Zij kunnen (naast de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)) namelijk de landelijke SDE++ subsidie aanvragen. Met deze stimuleringsmaatregel kunnen bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet u een officiële aanvraag indienen en aan een aantal voorwaarden te voldoen. NPS Duurzaam BV heeft meerdere SDE+ trajecten succesvol afgerond in de regio. Wij adviseren en ondersteunen u graag.

Collectief zonnepanelen kopen

Tegelijk met buurtgenoten zonnepanelen kopen en laten installeren, is een slimme manier om de kosten van de initiële aanschaf goedkoper te maken.

NPS Duurzaam BV biedt meerdere pakketten aan voor het collectief inkopen en laten installeren van zonnepanelen in Vught. Uiteraard gebeurt dit in samenspraak met alle betrokkenen, zodat voor iedereen een de gewenste situatie wordt gerealiseerd. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Onze merken

Als ervaren zonnepanelen installateur werken wij uitsluitend met topmerken. Een goede prijs en een lange garantieperiode zijn hierbij de belangrijkste pijlers. Wij adviseren u graag welke zonnepanelen voor uw woonhuis of bedrijfspand het meest geschikt zijn.

zonnepanelen merken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen u een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk