Zonnepanelen in Veghel

Zonnepanelen laten plaatsen op het dak van uw woning of bedrijfspand in Veghel? Goed idee! Investeren in zonnepanelen is namelijk goed voor het milieu.. én voor uw portemonnee!

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen bij bedrijven en particulieren in Veghel en omgeving. Wij zijn sinds 2012 actief. Doordat we met verschillende merken en producttypes werken, kunnen wij u altijd voorzien van een objectief advies op maat.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen Veghel
Zonnepanelen kopen in Veghel

Waarom zonnepanelen kopen?

Een investering in zonnepanelen brengt een aantal grote voordelen met zich mee. We noemen de belangrijkste:

  • Wek uw eigen groene stroom op
  • Zonnepanelen verdienen zichzelf vrijwel altijd terug
  • Gemiddeld 10 – 15% jaarlijks rendement
  • Belastingvoordeel voor particulieren
  • Subsidie-mogelijkheden voor bedrijven
  • Directe stijging woningwaarde
  • Minder afhankelijk van (toekomstige) energieprijzen
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten in de regio Veghel

Wij hebben bij meerdere tevreden klanten zonnepanelen geïnstalleerd in de omgeving van Veghel. Enkele van onze projecten:

Bedrijfspand

23 zonnepanelen in Berlicum op plat dak

Zonnepanelen bedrijf

Woning

Full black zonnepanelen op woonhuis in Boxtel

zonnepanelen op woonhuis

Varkenshouderij

SDE+ traject bij varkenshouder Frank Stevens in Hilvarenbeek

SDE Project

Melkveehouderij

SDE+ traject bij melkveehouderij J.R. Visser in Oss

SDE Project zonnepanelen

BTW & Subsidies

Geen BTW

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis in Veghel? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

Ook stelt de gemeente Meierijstad een stimuleringslening beschikbaar om energiebesparende initiatieven in Veghel (en andere plaatsen in de gemeente) te stimuleren. Dit is een lening met een zeer laag rentepercentage. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.

Subsidies voor bedrijven

Ook voor bedrijven in Veghel zijn zonnepanelen een aantrekkelijke investering. Grote bedrijven kunnen namelijk de landelijke SDE++ subsidie aanvragen. Dit is een stimuleringsmaatregel waarmee bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen. Voor kleinere projecten kunnen bedrijven gebruikmaken van de Energie-Investeringsaftrek (EIA).

Om in aanmerking te komen voor deze subsidies moet u een officiële aanvraag doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij hebben in de regio Veghel meerdere trajecten succesvol afgerond en ondersteunen u graag.

Collectief zonnepanelen aanschaffen

Samen met buurtgenoten in Veghel zonnepanelen kopen en laten installeren, is een slimme manier om de kosten van de initiële aanschaf goedkoper te maken.

Voor het collectief kopen van zonnepanelen kunnen wij verschillende pakketten samenstellen. Uiteraard doen we dit in samenspraak met alle betrokkenen, zodat voor iedereen een ideale situatie wordt gecreëerd. We informeren u graag over de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Onze topmerken

Als ervaren installateur werken wij uitsluitend met topmerken. Een goede prijs en een lange garantieperiode zijn hierbij de belangrijkste pijlers. Onze adviseurs informeren u graag welke zonnepanelen voor uw specifieke situatie het meest geschikt zijn.

zonnepanelen merken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen vervolgens een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk