Zonnepanelen in Sint-Michielsgestel

Zonnepanelen zijn een duurzame investering: goed voor het milieu én voor uw portemonnee! Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen in Sint-Michielsgestel zonnepanelen op het dak van hun woonhuis of bedrijfspand laten plaatsen.

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen bij bedrijven en particulieren in Sint-Michielsgestel en omgeving. Dat doen we al sinds 2012. Doordat wij met verschillende merken en producttypes werken, kunnen wij onze klanten altijd van objectief advies op maat voorzien.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen kopen Sint-Michielsgestel
Zonnepanelen Sint-Michielsgestel

Waarom zonnepanelen kopen?

Investeren in zonnepanelen heeft verschillende aantrekkelijke voordelen. We noemen de belangrijkste:

  • Wek zelf groene stroom op
  • Zonnepanelen verdienen zichzelf vrijwel altijd terug
  • Gemiddeld 10 – 15% rendement per jaar
  • Belastingvoordeel voor particulieren
  • Subsidie-mogelijkheden voor bedrijven
  • Onmiddellijke stijging woningwaarde
  • Minder afhankelijk van (toekomstige) energieprijzen
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten in de regio Sint-Michielsgestel

Wij hebben bij meerdere tevreden klanten zonnepanelen geïnstalleerd in de omgeving van Sint-Michielsgestel. Enkele van onze projecten:

Bedrijfspand

23 zonnepanelen in Berlicum op plat dak

Zonnepanelen bedrijf

Woning

Full black zonnepanelen op woonhuis in Boxtel

zonnepanelen op woonhuis

Melkveehouderij

Afgerond SDE+ traject voor Vissers Melkvee BV in Dieden

SDE project zonnepanelen

Varkenshouderij

SDE+ traject bij varkenshouder Frank Stevens in Hilvarenbeek

SDE Project

BTW & Subsidies

Geen BTW

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

Ook stelt de gemeente Sint-Michielsgestel een stimuleringslening beschikbaar om duurzame initiatieven te stimuleren. Dit is een aantrekkelijke lening tegen een zeer laag rentepercentage. Meer informatie over deze lening vindt u op de website van de gemeente.

Subsidies voor bedrijven

Voor bedrijven in Sint-Michielsgestel zijn zonnepanelen een extra aantrekkelijke investering. Grote projecten kunnen namelijk gebruikmaken van de landelijke SDE++ subsidie. Dit is een stimuleringsmaatregel waarmee bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen. Bedrijven met kleinere projecten kunnen gebruikmaken van de Energie-Investeringsaftrek (EIA).

Om in aanmerking te komen voor deze subsidies moet u een officiële aanvraag doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij hebben in de regio Sint-Michielsgestel meerdere trajecten succesvol afgerond. Wij ondersteunen en adviseren u graag.

Collectief zonnepanelen aanschaffen

Samen met buurtgenoten in Sint-Michielsgestel zonnepanelen kopen en laten installeren? Slim idee! Zo kunt u de kosten van de initiële aanschaf namelijk een stuk goedkoper maken.

Voor het collectief kopen en laten installeren van zonnepanelen stellen wij verschillende pakketten samen. Uiteraard in samenspraak met alle betrokkenen, zodat voor iedereen de ideale situatie wordt gecreëerd. We informeren u graag over de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Onze topmerken

Als ervaren installateur werken wij uitsluitend met topmerken. Een goede prijs en een lange garantieperiode staan hierbij centraal. Over welke zonnepanelen voor uw situatie het meest geschikt zijn, informeren onze adviseurs u graag.

zonnepanelen merken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw contactgegevens in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen vervolgens een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk