Zonnepanelen in Schijndel

U wilt in Schijndel zonnepanelen laten installeren op uw woning of bedrijfspand? Goed idee! Investeren in zonnepanelen is namelijk goed voor het behoud van de planeet.. én goed voor uw portemonnee!

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen en overige duurzame energieoplossingen bij bedrijven en particulieren in de omgeving van Schijndel. Dat doen wij al sinds 2012. Omdat wij met verschillende merken en producttypes werken, kunnen wij u altijd voorzien van een objectief advies op maat.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen Schijndel
Zonnepanelen kopen Schijndel

Waarom zonnepanelen kopen?

Investeren in zonnepanelen heeft een aantal grote voordelen. We noemen de belangrijkste:

  • Wek groene stroom op en werk mee aan een duurzame toekomst
  • Zonnepanelen verdienen zichzelf vrijwel altijd terug
  • Jaarlijks rendement van gemiddeld 10 – 15%
  • Aantrekkelijke fiscale voordelen
  • Subsidie-mogelijkheden voor bedrijven
  • Directe stijging van de woningwaarde
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten in de regio Schijndel

Wij hebben bij meerdere tevreden klanten zonnepanelen geïnstalleerd in de omgeving van Schijndel. Enkele van onze projecten:

Bedrijfspand in Berlicum

23 zonnepanelen in Berlicum op plat dak

Zonnepanelen bedrijf

Woning in Boxtel

Full black zonnepanelen op woonhuis in Boxtel

zonnepanelen op woonhuis

Fiscale voordelen & subsidie

BTW voordeel

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis in Schijndel? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

Ook stelt de gemeente Meierijstad een stimuleringslening beschikbaar voor om energiebesparende en milieuvriendelijke initiatieven in de gemeente te stimuleren. Dit is een lening tegen een zeer laag rentepercentage. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.

SDE++ subsidie

Ook voor bedrijven in Schijndel zijn zonnepanelen een aantrekkelijke investering. Zij kunnen namelijk de landelijke SDE++ subsidie aanvragen. Dit is een stimuleringsmaatregel waarmee bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet u een officiële aanvraag doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij hebben meerdere SDE+ trajecten succesvol afgerond in de regio en ondersteunen u hier graag bij.

Collectief zonnepanelen aanschaffen

Tegelijk met buurtgenoten zonnepanelen kopen en laten installeren, is een slimme manier om de kosten van de initiële aanschaf voordeliger te maken.

Voor het collectief kopen van zonnepanelen kunnen wij verschillende pakketten samenstellen. Uiteraard doen we dit in samenspraak met alle betrokkenen, zodat voor iedereen een ideale situatie wordt gecreëerd. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Onze merken

Als ervaren installateur van zonnepanelen werken wij uitsluitend samen met topmerken. Een goede prijs als en een lange garantieperiode zijn hierbij de belangrijkste pijlers. Onze adviseurs informeren u graag welke zonnepanelen op het dak van uw woonhuis of bedrijfspand het meest geschikt zijn.

zonnepanelen merken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen u een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk