Zonnepanelen in Rossum

Zonnepanelen laten plaatsen is een duurzame investering. Goed voor de planeet.. maar óók voor uw portemonnee! Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen in de aanschaf van zonnepanelen investeren.

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepalen op daken van bedrijfspanden en woonhuizen. Wij zijn dé lokale specialist in duurzame energieoplossingen in Rossum en omgeving. Doordat wij meerdere oplossingen en merken leveren, kunnen wij u altijd van objectief advies voorzien.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen Rossum
Zonnepanelen kopen in Rossum

Waarom zonnepanelen laten installeren?

Investeren in zonnepanelen brengt een hoop interessante voordelen met zich mee. De belangrijkste redenen voor de installatie van zonnepanelen op een rij:

 • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
 • Gemiddeld 10-15% rendement per jaar
 • Minder afhankelijk van schommelende energieprijzen
 • 100% groene energie
 • Werk mee aan een beter milieu
 • Belastingvermindering voor particulieren
 • Interessante fiscale voordelen voor bedrijven
 • Woningwaarde stijgt meteen
Offerte aanvragen

Zonnepanelen in Rossum en omgeving

NPS Duurzaam BV levert en installeert inmiddels ruim 10 jaar lang zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen bij bedrijven en particulieren in de Kerkdriel, Zaltbommel en andere plaatsen in de regio. Voorbeelden van gerealiseerde projecten:

Woning in Kerkdriel

Woonhuis met 21 full black zonnepanelen in Kerkdriel

Zonnepanelen Kerkdriel

Bedrijfspand in Ammerzoden

108 panelen bij Garagebedrijf van Zon in Ammerzoden

Zonnepanelen

Bekijk meer projecten

BTW, subsidie en collectief inkopen

Voordelen voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw huis in Rossum? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

De gemeente Maasdriel stimuleert investeringen in duurzaamheid en groene energie. Voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen is het daarom mogelijk een aantrekkelijke lening af te sluiten tegen een zeer lage rente. Wij informeren u hier graag over.

SDE++ subsidie

Ook voor bedrijven zijn zonnepanelen een financieel aantrekkelijke investering. Door gebruik te maken van de landelijke SDE++ subsidie, kunnen zij namelijk flink besparen! De SDE++ subsidie is een nationale stimuleringsmaatregel waarmee organisaties een vergoeding ontvangen voor elke opgewekte kWh .

Om deze subsidie te ontvangen, dient uw bedrijf een aanvraag te doen en aan een aantal regels te voldoen. Wij hebben hier ervaring mee en staan u hier graag in bij.

Collectief zonnepanelen kopen

Collectief zonnepanelen aanschaffen, met uw buren of met de gehele buurt, is bij ons ook mogelijk.

Als ervaren installateur bieden wij verschillende pakketten aan om gezamenlijk zonnepanelen te kopen en te laten installeren. Dit doen wij in volledige samenspraak met alle betrokkenen, om voor iedereen de ideale situatie te creëren met de meeste waarde. Wij informeren u graag en rekenen samen het collectieve voordeel voor u en uw buurtgenoten uit!

Offerte aanvragen

Onze merken

Een goede prijs, lange garantie en een hoog rendement zijn de belangrijkste pijlers van onze zonnepanelen. NPS Duurzaam BV werkt enkel met topmerken. Onze medewerkers informeren u graag welk merk en type zonnepaneel het meest geschikt is voor uw woonhuis of bedrijfspand.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen kopen in Rossum

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) waar u naar op zoek bent? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.


  ParticulierZakelijk

   

  Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.