Zonnepanelen in Rosmalen

Denkt u er aan om zonnepanelen te laten installeren? Goed idee. Zonnepanelen zijn namelijk een slimme investering. Ze zijn goed voor het milieu.. maar óók voor uw portemonnee!

Als specialist in duurzame energieoplossingen leveren en installeren wij zonnepanelen bij zowel bedrijven als particulieren in Rosmalen en omgeving. Omdat wij verschillende merken en producttypes leveren, kunnen wij voor elke situatie een passend en objectief advies uitbrengen.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen installeren in Rosmalen
Zonnepanelen Rosmalen

Waarom zonnepanelen laten installeren?

Zonnepanelen zijn een duurzame investering. De belangrijkste redenen:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf vrijwel altijd terug
  • Hoog rendement: gemiddeld 10 tot 15% per jaar
  • Wek groene stroom op
  • Subsidie-mogelijkheden voor bedrijven
  • Belastingvoordeel voor particulieren
  • Woningwaarde stijgt direct
Offerte aanvragen

Onze projecten in Rosmalen en omgeving

Sinds de start in 2012 levert en installeert NPS Duurzaam zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen bij zowel bedrijven als particulieren in de regio Rosmalen. Enkele voorbeelden van onze projecten:

Riet Park Rosmalen

Wij hebben 12 woningen van nieuwbouwproject Riet Park in Rosmalen voorzien van 12 tot 16 panelen per woning.

Zonnepanelen Rosmalen

Voetbal Vereniging Geffen

140 full panelen op het dak van de voetbalkantine van VV Geffen

Zonnepanelen Geffen

Belasting- & subsidiemogelijkheden

BTW voordeel voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis in Rosmalen? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

De gemeente ‘s-Hertogenbosch stelt zichzelf als doel om in 2050 een klimaatneutrale gemeente te zijn. Om deze reden bieden zij mogelijkheden om een lening af te sluiten tegen een rente van slechts 1%. 

SDE++ subsidie

Ook voor bedrijven in Rosmalen zijn zonnepanelen een slimme investering. Bedrijven kunnen namelijk de landelijke SDE++ subsidie aanvragen. Dit is een stimuleringsmaatregel waarmee bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen en een officiële aanvraag te doen. Wij helpen u hier graag bij.

Collectief zonnepanelen kopen

Samen met buurtgenoten zonnepanelen aanschaffen en laten installeren, is ook een mogelijkheid.

Voor het collectief kopen van zonnepanelen, bieden wij verschillende pakketten aan. Uiteraard doen we dit in volledige samenspraak met alle betrokkenen, zodat voor elke investeerder de perfecte situatie wordt gecreëerd.

Offerte aanvragen

Onze topmerken

Als ervaren installateur werken wij uitsluitend met topleveranciers. Een goede prijs en een lange garantieperiode zijn hierbij de belangrijkste pijlers. Onze medewerkers informeren u graag welke zonnepanelen voor uw specifieke situatie het meest geschikt zijn.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen kopen in Rosmalen?

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen u een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk