Zonnepanelen in Oss

Zonnepanelen zijn een duurzame investering: goed het milieu, maar óók voor uw portemonnee! Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen aanschaffen.

Als ervaren specialist levert en installeert NPS Duurzaam zonnepanelen bij bedrijven en particulieren in de regio Oss. Doordat wij meerdere merken en producttypes leveren, kunnen wij u altijd voorzien van een objectief maatwerk advies.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Zonnepanelen laten installeren in Oss
Zonnepanelen Oss

Voordelen van zonnepanelen

Waarom investeren in zonnepanelen? We zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Bespaar op uw energierekening
  • Minder afhankelijk van schommelende energieprijzen
  • Directe stijging waarde woonhuis
  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Hoog rendement van gemiddeld 10 tot 15% per jaar
  • Wek 100% groene stroom op
  • Belastingvoordeel voor bedrijven en particulieren
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten in Oss en omgeving

Sinds 2012 leveren en installeren wij zonnepanelen bij huizen en bedrijven in Oss en omgeving. Enkele voorbeelden van onze projecten:

Bedrijfspand

140 full panelen op het dak van de voetbalkantine van VV Geffen

Zonnepanelen Geffen

Woonhuis

Zonnepanelen in Geffen op een woning met plat dak.

Zonnepanelen Geffen plat dak

Bekijk meer projecten

Subsidie, BTW-voordeel en collectief inkopen

Belastingvoordeel particulieren

Met slechts enkele zonnepanelen bespaart u al flink op uw energiekosten. En doordat u als particulier geen btw op zonnepanelen en installatie betaalt, wordt de investering nóg interessanter. Wij infomeren u hier graag over.

Daarnaast heeft de gemeente Oss de Duurzaamheidslening in het leven geroepen om duurzaamheid te stimuleren. Hiermee krijgen particulieren de mogelijkheid een lening voor zonnepanelen af te sluiten van maximaal €15.000,- tegen een zeer lage rente.

SDE++ subsidie

Ook voor bedrijven in Oss zijn zonnepanelen een aantrekklijke investering. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft namelijk de SDE++ subsidie in het leven geroepen: een stimuleringsmaatregel waarbij een vergoeding wordt uitbetaald voor elke opgewekte kWh.

U dient een officiële aanvraag te doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen om deze subsidie te ontvangen. Wij ondersteunen ondernemers hier regelmatig bij en hebben al veel mooie SDE-trajecten succesvol afgerond!

Collectief zonnepanelen kopen

Bent u van plan om gezamenlijk zonnepanelen te kopen met uw directe buren of samen met de hele buurt? Wij berekenen graag het collectieve voordeel voor u en uw buren.

Voor het collectief kopen van zonnepanelen bieden wij verschillende pakketten aan – uiteraard geheel toegespitst op uw wensen en die van uw buurtgenoten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Offerte aanvragen

Onze topmerken

NPS Duurzaam werkt enkel met de beste merken. Een goede prijs en een lange garantieperiode staan hierbij centraal. Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze voor uw specifieke situatie te maken.

zonnepanelen merken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen u een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk