Zonnepanelen Oisterwijk

Zonnepanelen laten installeren is een zeer duurzame investering. De panelen zijn goed voor de toekomst van de planeet.. maar óók voor uw portemonnee! We zien ze dan ook op steeds meer daken verschijnen.

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepalen op daken van zowel bedrijfspanden als woningen. Wij zijn dé lokale specialist in de regio Oisterwijk en voorzien u graag van objectief advies op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Zonnepanelen Oisterwijk
Zonnepanelen kopen Oisterwijk

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben een hoop interessante voordelen. De belangrijkste redenen voor aanschaf:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Hoog rendement van 10 – 15% per jaar
  • Werk mee aan een schonere planeet
  • Subsidie-mogelijkheden en BTW-voordeel
  • Minder afhankelijk van schommelende energieprijzen
  • Woningwaarde stijgt direct
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten in de omgeving van Oisterwijk

Als lokale installateur zijn wij actief in de regio Waalwijk. Enkele van onze succesvolle projecten in de omgeving:

Bedrijf in Hilvarenbeek

Succesvol SDE traject bij varkenshouder Frank Stevens in Hilvarenbeek

SDE project

Woning in Boxtel

Full black zonnepanelen op woonhuis in Boxtel

zonnepanelen woning

Subsidie-mogelijkheden en fiscale voordelen

Voordelen voor particulieren

Al met enkele zonnepanelen kunt u jaarlijks flink besparen op uw energierekening. Wat de investering in zonnepanelen extra aantrekkelijk maakt, is dat u als particulier geen btw betaalt op de aanschaf en installatie.

De gemeente Oisterwijk heeft verder geen speciale leningen of subsidies. Wel zijn er landelijke mogelijkheden waar ook bewoners van Oisterwijk gebruik van kunnen maken. Wij vertellen u hier graag meer over.

SDE++ subsidie

Ook voor bedrijven in Oisterwijk zijn zonnepanelen een aantrekkelijke investering. Ondernemers met een eigen bedrijfspand kunnen namelijk de landelijke SDE++ subsidie aanvragen. Met deze stimuleringsmaatregel kunnen bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

Om deze subsidie te ontvangen, dient u op het juiste moment een aanvraag te doen en aan een aantal belangrijke regels te voldoen. Ook hier kan NPS Duurzaam u in ondersteunen.

Collectief zonnepanelen kopen

Gezamenlijk zonnepanelen kopen met uw buren of de hele buurt? Ook dat is een optie bij installateur NPS Duurzaam BV!

Voor het collectief kopen van zonnepanelen kunnen wij verschillende pakketten samenstellen. Dit doen wij uiteraard in samenspraak met alle betrokkenen, zodat voor alle betrokkenen een ideale situatie wordt gecreëerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Onze merken

Als ervaren installateur werken wij uitsluitend met topleveranciers. Een goede prijs en een lange garantieperiode zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten. Onze specialisten informeren u graag welke zonnepanelen voor uw specifieke situatie het meest geschikt zijn.

zonnepanelen merken

Vrijblijvende offerte ontvangen

Vul in onderstaand formulier uw contactgegevens in om een compleet vrijblijvende offerte aan te vragen. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen u een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk