Zonnepanelen voor MKB

Steeds meer bedrijven in het MKB kiezen ervoor om zelf energie op te wekken door middel van zonnepanelen. Een investering in zonnepanelen brengt namelijk een hoop interessante zakelijke voordelen met zich mee!

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven. Doordat wij meerdere merken en producten leveren, kunnen wij onze klanten altijd voorzien van een objectief advies op maat. We informeren en adviseren u graag.

Gratis adviesgesprek aanvragen
Zonnepanelen voor MKB

Subsidies & Regelingen

De Nederlandse overheid stimuleert duurzame investeringen. Ook bedrijven in het MKB kunnen bij de aanschaf, installatie en onderhoud van zonnepanelen rekenen op verschillende interessante subsidies.

  • Met de Energie Investeringsaftrek (EIA) mogen bedrijven 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Dit levert gemiddeld 11% belastingvoordeel op. Hier meer informatie.
  • Daarbovenop kunt u wellicht gebruikmaken van de Milieu Investeringsaftrek (MIA) om nog eens 36% aftrek op uw fiscale winst te realiseren. Deze regeling wordt veelal gecombineerd met de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Informatie en voorwaarden leest u hier.
  • Voor grote projecten vanaf ongeveer 500 zonnepanelen kunt u gebruikmaken van de SDE++ subsidie. Hiermee ontvangen bedrijven een vergoeding voor elke opgewekte kWh. Meer informatie leest u hier.

Meer zakelijke voordelen

Naast de subsidies en regelingen waar bedrijven in het MKB gebruik van kunnen maken, heeft de aanschaf van zonnepanelen nog meer interessante voordelen.

  • Bedrijven betalen geen BTW voor aanschaf, installatie en onderhoud van zonnepanelen en bijbehorende producten.
  • De waarde van uw bedrijfspand stijgt direct.
  • Minder afhankelijk van energieleveranciers. Lagere energiekosten en bij eventuele stroomuitval komt uw onderneming niet stil te liggen.
  • De Nederlandse overheid neemt veel maatregelen om CO2-uitstoot te verminderen. Door nu al te investeren in zonnepanelen neemt u een voorsprong op toekomstige wetgeving.
  • Aanwezigheid van zonnepanelen zorgt voor een groen imago.

Snel weten welke subsidies en regelingen voor uw bedrijf van toepassing zijn? Wij bekijken graag samen de mogelijkheden voor uw organisatie.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Onze zakelijke projecten

NPS Duurzaam BV heeft door de jaren heen veel mooie zakelijke zonnepanelen projecten gerealiseerd voor het MKB. Enkele voorbeelden van onze projecten:

Melkveehouderij in Dieden

Afgerond SDE traject voor Vissers Melkvee BV in Dieden

SDE project

Varkenshouderij in Hilvarenbeek

SDE traject bij varkenshouder Frank Stevens in Hilvarenbeek

SDE project

Voetbalvereniging in Geffen

140 panelen op het dak van de voetbalkantine van VV Geffen

Zonnepanelen project zakelijk

Bedrijf in Ammerzoden

108 panelen bij Garagebedrijf van Zon in Ammerzoden

Zonnepanelen voor MKB organisatie

Over NPS Duurzaam BV

Lokale installateur NPS Duurzaam BV is sinds 2012 specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing en advies op maat voor onze klanten te vinden.

Wij zijn gevestigd in Den Bosch en ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 40 kilometer daaromheen. Voor zonnepanelen voor MKB-organisaties in Zaltbommel, Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught en andere plaatsen in de regio bent u bij ons aan het juiste adres.

Zonnepanelen installateur zakelijk

Samen de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze topmerken

Wij installeren de beste zonnepanelen. Een eerlijke prijs, goed rendement en een lange garantieperiode zijn de belangrijkste pijlers.

zonnepanelen merken

Gratis adviesgesprek

De terugverdientijd, kosten, mogelijkheid tot subsidies en andere regelingen kunnen per situatie sterk verschillen. Benieuwd wat een investering in zonnepanelen uw bedrijf oplevert? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.