Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen op het dak van uw woonhuis of bedrijfspand is een slimme investering. NPS Duurzaam is dé specialist in Den Bosch en omgeving! Met ruim 10 jaar ervaring en honderden succesvolle installaties kunt u het plaatsen van zonnepanelen met een gerust hart bij ons uitbesteden.

Direct offerte aanvragen
zonnepanelen laten plaatsen

Werkzaamheden & voordelen

Bij het plaatsen van zonnepanelen komt meer werk kijken dan alleen de panelen neerleggen en aansluiten. Voor een succesvolle plaatsing, kunt u bij ons van de volgende zaken op aan:

  • Beste producten selecteren – Zonnepanelen plaatsen begint bij ons altijd met een objectief advies op maat. Op basis van uw situatie en energiewensen adviseren wij u over de zonneproducten die u het meeste opleveren.
  • Optimale positionering bepalen – Voor het hoogste rendement op uw investering bepalen wij de beste positionering, ligging en helling.
  • Techniek correct aansluiten – De zonnepanelen, omvormer en meterkast moeten allemaal netjes aangesloten worden en goed met elkaar in verbinding staan. Onze installateurs doen dit dagelijks en zorgen altijd voor een correcte aansluiting.
  • Veilig werken – Zonnepanelen plaatsen op een dak is een gevaarlijk klusje. Onze medewerkers kennen de risico’s en dragen beschermende kleding en een aangelijnd harnas.
  • Kennis en ervaring – Wij plaatsen al ruim 10 jaar dagelijks zonnepanelen bij bedrijven en particulieren. Met de opgedane kennis en ervaring voorzien we u van het beste zonnesysteem en een vakkundige installatie.

Altijd een advies op maat

Sommige bedrijven plaatsen slechts één merk zonnepanelen. Lekker makkelijk, maar het levert niet bij elke daksituatie het meeste op. Zo hebben mensen met een klein dak bijvoorbeeld meer baat bij wat duurdere zonnepanelen met een hoog rendement.

En bij een plat dak, een schuin dak of veel schaduwvorming hoort ook een ander advies. Daarom werken wij met verschillende zonnepanelen merken. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bepalen we graag samen welke zonnepanelen u het meeste opleveren.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Installatie binnen één dag!

Zonnepanelen laten plaatsen wordt bij een woonhuis vrijwel altijd binnen één dag gedaan. Soms willen wij een daksituatie vooraf al eens inspecteren, maar veel zien wij al door middel van een online dakscan. Op basis van uw wensen en situatie brengen wij vervolgens een vrijblijvende offerte uit met een oplossing die u het meeste oplevert.

Is de offerte akkoord? Dan prikken we een datum waarop onze monteurs bij u langskomen. Ze plaatsen de zonnepanelen op het dak, installeren de omvormer en leggen de kabels naar de meterkast. Vervolgens wordt uw zonnesysteem gekoppeld aan ons monitoringsysteem en kunt u zelf meekijken met de mobiele app. Zo heeft u altijd inzichtelijk wat uw zonnesysteem u oplevert.

Lees ook: Zonnepanelen installatie in 5 stappen

Over NPS Duurzaam BV

Lokale installateur NPS Duurzaam BV is sinds 2012 specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing en advies op maat voor onze klanten te vinden.

Wij zijn gevestigd in Den Bosch en ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 40 kilometer daaromheen. Maar wij plaatsen ook zonnepanelen in Zaltbommel, Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught en andere plaatsen in de regio.

zonnepanelen laten plaatsen op woonhuis

Onze topmerken

Wij installeren de beste zonnepanelen. Een eerlijke prijs, goed rendement en een lange garantieperiode zijn de belangrijkste pijlers.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen laten plaatsen?

Vul in onderstaand contactformulier uw contactgegevens in. Wij voeren een dakscan uit en brengen vrijblijvend een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.

Liever eerst een vrijblijvend adviesgesprek? Dat kan natuurlijk ook!


    ParticulierZakelijk