Zonnepanelen in Kerkdriel

Zonnepanelen laten installeren, is een duurzame investering. Ze zijn goed voor de planeet.. maar óók voor uw portemonnee! Het is dan ook niet vreemd dat we ze op steeds meer daken zien.

NPS Duurzaam BV installeert zonnepalen op daken van zowel bedrijfspanden als woningen. Wij zijn dé specialist in duurzame energieoplossingen in de regio Kerkdriel en kunnen u altijd van objectief advies voorzien, doordat wij meerdere merken en oplossingen leveren.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen kopen in Kerkdriel
Zonnepanelen woning

Waarom investeren in zonnepanelen?

Investeren in zonnepanelen brengt een hoop voordelen met zich mee. De belangrijkste redenen:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Gemiddeld 10-15% jaarlijks rendement
  • Minder afhankelijk van schommelende energieprijzen
  • 100% groene energie
  • Draag bij aan een beter milieu
  • Interessante fiscale voordelen voor bedrijven
  • Belastingvermindering voor particulieren
  • Woningwaarde stijgt direct
Offerte aanvragen

Zonnepanelen in Kerkdriel en omgeving

NPS Duurzaam BV levert en installeert inmiddels ruim 10 jaar lang zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen bij bedrijven en particulieren in de Kerkdriel, Alem, Velddriel en andere plaatsen in de regio. Voorbeelden van gerealiseerde projecten:

Woning in Kerkdriel

21 full black panelen geïnstalleerd op een woning in Kerkdriel.

Zonnepanelen Kerkdriel

Bedrijfspand in Ammerzoden

108 panelen bij Garagebedrijf van Zon in Ammerzoden

Zonnepanelen Rosmalen

Bekijk meer projecten

Belastingvoordeel, subsidiemogelijkheden en collectief inkopen

Voordelen voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw huis in Kerkdriel? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

De gemeente Maasdriel stimuleert investeringen in duurzaamheid en groene energie. Zonnepanelen zijn hier een goed voorbeeld van en er zijn daarom mogelijkheden om een lening af te sluiten tegen een zeer lage rente. Wij informeren en adviseren u hier graag over.

SDE++ subsidie

Ook voor bedrijven zijn zonnepanelen financieel interessant. Door gebruik te maken van de landelijke SDE++ subsidie, kunnen zij namelijk flink besparen! De SDE++ subsidie is een nationale stimuleringsmaatregel waarmee bedrijven een vergoeding ontvangen voor elke opgewekte kWh .

Om deze subsidie te ontvangen, dient uw onderneming een aanvraag te doen en aan een aantal regels te voldoen. Wij staan u hier graag in bij.

Collectief zonnepanelen kopen

Gezamenlijk zonnepanelen aanschaffen, met uw buren of met de hele buurt, is bij ons ook mogelijk.

Als ervaren installateur bieden wij verschillende pakketten aan om collectief zonnepanelen te kopen. Uiteraard doen wij dit in volledige samenspraak met alle betrokkenen, om voor iedereen een ideale situatie te creëren. Wij informeren u graag en rekenen samen het collectieve voordeel voor u en uw buurtgenoten uit!

Offerte aanvragen

Onze topmerken

Een goede prijs, een lange garantieperiode en een hoog rendement zijn de belangrijkste pijlers van onze zonnepanelen. NPS Duurzaam BV levert enkel de beste zonnepanelen. Onze medewerkers informeren u graag welk type en merk zonnepanelen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen kopen in Kerkdriel

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) waar u naar op zoek bent? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk