Ervaren zonnepanelen installateur

Van plan om zonnepanelen te installeren op het dak van uw woonhuis of bedrijfspand? Installatie vereist vakkennis en ervaring. Zonnepanelen installateur NPS Duurzaam helpt u graag! Met ruim 10 jaar ervaring en honderden succesvolle installaties bent u bij ons in goede handen.

Direct offerte aanvragen
zonnepanelen installateur

Zonnepanelen installateur inschakelen of zelf plaatsen?

Wil u graag zelf zonnepanelen op uw dak leggen? Daar komt behoorlijk wat bij kijken. Zoals u waarschijnlijk ook niet uw eigen auto repareert, kunt u uw zonnepanelen ook beter door een ervaren installateur laten plaatsen. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:

 • Beste producten – Een goede zonnepanelen installatie begint bij een objectief advies. Op basis van uw wensen en situatie selecteren wij de zonneproducten die u het meest opleveren.
 • Optimale positionering bepalen – Wij berekenen de beste positionering, ligging en helling voor het meeste rendement op uw zonnepanelen.
 • Techniek correct aansluiten – De zonnepanelen, omvormer en meterkast moeten allemaal netjes aangesloten worden en goed met elkaar in verbinding staan. Onze installateurs doen dit dagelijks en zorgen altijd voor een correcte aansluiting.
 • Veilig werken – Werken op het dak kan gevaarlijk zijn. Onze zonnepanelen installateurs kennen de risico’s en dragen beschermende kleding en een aangelijnd harnas.
 • Kennis en ervaring – Wij voeren al ruim 10 jaar dagelijks installaties uit bij bedrijven en particulieren. Met de opgedane kennis en ervaring voorzien we u van het beste zonnesysteem en een vakkundige installatie.

Zonnepanelen installatiebedrijf met maatwerk advies

Sommige zonnepanelen installateurs werken slechts met één merk. Terwijl niet in iedere situatie hetzelfde merk of product het meeste oplevert. Als ervaren zonnepanelen installatiebedrijf werken wij daarom met verschillende zonnepanelen merken. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bepalen we graag samen wat voor u de beste zonnepanelen zijn.

Zo zullen wij mensen met een klein dak andere zonneproducten adviseren dan bij een groot dak. En mensen met een plat dak, een schuin dak of veel schaduwvorming kunnen ook allemaal een ander advies krijgen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Installatie binnen één dag!

De installatie van zonnepanelen wordt bij een woonhuis vrijwel altijd binnen één dag gerealiseerd. Mogelijk komen wij de daksituatie vooraf al eens inspecteren, maar veel zien wij al door middel van een online dakscan. Op basis van uw wensen en situatie brengen wij vervolgens een vrijblijvende offerte uit.

Na akkoord van de offerte prikken we een datum en komen onze monteurs bij u langs. Ze plaatsen de zonnepanelen op het dak, installeren de omvormer en leggen de kabels naar de meterkast. Vervolgens wordt uw zonnesysteem gekoppeld aan ons monitoringsysteem en kunt u zelf meekijken met de mobiele app. Hier ziet u direct wat uw gloednieuwe zonnesysteem u oplevert!

Lees ook: Zonnepanelen installatie in 5 stappen

Subsidies en financiële voordelen

Ook over de verschillende subsidies en voordelen ten aanzien van de Belastingdienst adviseren we u graag.

 • BTW-voordeel – De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk omdat u als particulier sinds 2023 geen btw meer betaalt op producten en installatie.
 • Goedkope lening – Voor de aanschaf van zonnepanelen kunt u bij uw gemeente een lening afsluiten tegen een zeer laag rentepercentage. Wij informeren u hier graag over.
 • Subsidies voor bedrijven – Voor bedrijven zijn zonnepanelen financieel extra aantrekkelijk. Naast fiscale aftrek zijn er ook verschillende zonnepanelen subsidies waar u gebruik van kunt maken.
 • Collectief zonnepanelen kopen – Met de buren of met de hele buurt zonnepanelen kopen? Collectief zonnepanelen kopen is een optie bij NPS Duurzaam BV. Wij berekenen graag wat het voordeel is voor u en uw buren.

Over NPS Duurzaam BV

Zonnepanelen installatiebedrijf NPS Duurzaam BV is sinds 2012 specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing en advies op maat voor onze klanten te vinden.

Wij zijn gevestigd in Den Bosch en ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 40 kilometer daaromheen. Maar wij installaeren ook zonnepanelen in Zaltbommel, Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught en andere plaatsen in de regio.

zonnepanelen installatiebedrijf

Onze topmerken

Wij installeren de beste zonnepanelen. Een eerlijke prijs, goed rendement en een lange garantieperiode zijn de belangrijkste pijlers.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen installateur nodig?

Vul in onderstaand contactformulier uw contactgegevens in. Wij voeren een dakscan uit en brengen vrijblijvend een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.

Liever eerst een vrijblijvend adviesgesprek? Dat kan natuurlijk ook!


  ParticulierZakelijk