Zonnepanelen in Geffen

Zonnepanelen installeren is een duurzame investering: goed voor de toekomst van de planeet én van uw portemonnee! Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen interesse tonen in zonnepanelen en andere vormen van groene stroom.

Als ervaren specialist leveren en installeren wij zonnepanelen bij bedrijven en particulieren in de regio Geffen. Doordat wij meerdere merken en producttypes leveren, bent u bij ons aan het juiste adres voor een objectief advies op maat.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen laten installeren in Geffen
Zonnepanelen Geffen

Voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame investering. We zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Hoog rendement van +- 10 tot 15% per jaar
  • Wek 100% groene stroom op
  • Subsidie-mogelijkheden voor bedrijven
  • BTW-voordeel voor particulieren
  • Directe stijging waarde woonhuis
Offerte aanvragen

Onze projecten in Geffen en omgeving

Sinds 2012 leveren en installeren wij zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen bij woonhuizen en bedrijfspanden in Geffen en omgeving. Enkele voorbeelden van onze projecten:

Voetbal Vereniging Geffen

140 full panelen op het dak van de voetbalkantine van VV Geffen

Zonnepanelen Geffen

Woning in Geffen

Zonnepanelen in Geffen op een woning met plat dak.

Zonnepanelen Geffen plat dak

Bekijk meer projecten

Subsidie, BTW-voordeel en collectief inkopen

Voordelen voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

Om duurzaamheid te stimuleren heeft de gemeente Oss de Duurzaamheidslening in het leven geroepen. Hiermee krijgen particulieren de mogelijkheid een lening voor zonnepanelen af te sluiten van maximaal €15.000,- tegen een zeer lage rente.

SDE++ subsidie

Ook voor bedrijven in Geffen zijn zonnepanelen een uitstekende investering. Daar heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat namelijk de SDE++ subsidie voor in het leven geroepen: een stimuleringsmaatregel waarbij een vergoeding wordt uitbetaald voor elke opgewekte kWh.

U dient een officiële aanvraag te doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen om deze subsidie te ontvangen. Wij ondersteunen ondernemers hier regelmatig bij.

Collectief zonnepanelen aanschaffen

Gezamenlijk zonnepanelen kopen met buurtgenoten of de hele buurt? Ook dat is bij installateur NPS Duurzaam BV een mogelijkheid!

Wij berekenen graag het collectieve voordeel voor u en uw buren. Hierin bieden wij verschillende pakketten aan – uiteraard geheel toegespitst op uw wensen en die van uw buurtgenoten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Offerte aanvragen

Onze topmerken

NPS Duurzaam maakt uitsluitend gebruik van de beste zonnepanelen. Een goede prijs en een lange garantieperiode staan hierbij centraal. We leveren uitsluitend zonnepanelen van A-merken, elk met hun eigen unieke kenmerken. Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

zonnepanelen merken

Vrijblijvende offerte

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen u een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk