Zonnepanelen in Drunen

U wilt zonnepanelen installeren op uw woning of bedrijfspand in Drunen? Goed idee! Een investering in zonnepanelen is namelijk een goede manier om uitstoot te verminderen.. maar ook een slimme investering voor uw portemonnee!

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen bij bedrijven en woonhuizen in Drunen en omgeving. Dat doen wij al sinds 2012. Doordat wij met meerdere merken samenwerken, kunnen wij u altijd voorzien van objectief advies op maat.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen Drunen
Zonnepanelen kopen Drunen

Waarom zonnepanelen?

De belangrijkste redenen om te investeren in zonnepanelen:

  • Wek zelf groene stroom op en werk mee aan beter milieu
  • Minder afhankelijk van schommelende energieprijzen
  • Zonnepanelen verdienen zichzelf vrijwel altijd terug
  • Gemiddeld jaarlijks rendement van 10 – 15%
  • Financiële voordelen voor zowel particulieren als bedrijven
  • Directe stijging van de woningwaarde
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten in de regio

In de omgeving van Drunen hebben wij zonnepanelen geïnstalleerd bij meerdere tevreden klanten. Enkele van onze projecten:

Bedrijfspand in Berlicum

23 zonnepanelen in Berlicum op plat dak

Zonnepanelen bedrijf

Woning in Boxtel

Full black zonnepanelen op woonhuis in Boxtel

zonnepanelen op woonhuis

Subsidies & belastingvoordeel

Particulieren

Al met de installatie van enkele zonnepanelen zult u flink besparen op de jaarlijkse energierekening. Maar er zijn meer financiële voordelen.

Zo betaalt u als particulier geen btw op de aankoop en de installatie van zonnepanelen. Daarnaast kunnen particulieren in Drunen gebruikmaken van de Investeringssubsidie Duurzame Energie . Tot slot zijn er aantrekkelijke leningen mogelijk tegen een zeer laag percentage.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woonhuis? Wij adviseren u graag.

Bedrijven

Ook voor bedrijven in Drunen zijn zonnepanelen een bijzonder aantrekkelijke investering. Naast de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunnen bedrijven namelijk de landelijke SDE++ subsidie aanvragen. Met deze stimuleringsmaatregel kunnen bedrijven een vergoeding ontvangen voor elke opgewekte kWh.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet u een officiële aanvraag indienen en aan een aantal voorwaarden voldoen. NPS Duurzaam BV heeft meerdere SDE+ trajecten succesvol afgerond in de regio. Wij informeren, adviseren en ondersteunen u graag.

Collectief zonnepanelen kopen

Tegelijk met buurtgenoten zonnepanelen kopen en laten installeren, is een slimme manier om de kosten van de initiële aanschaf goedkoper te maken.

NPS Duurzaam BV biedt meerdere pakketten aan voor het collectief inkopen en laten installeren van zonnepanelen in Vught. Uiteraard gebeurt dit in samenspraak met alle betrokkenen, zodat voor iedereen een de gewenste situatie wordt gerealiseerd. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Onze merken

Als ervaren zonnepanelen installateur werken wij uitsluitend met topmerken. Een goede prijs én een lange garantieperiode zijn hierbij de belangrijkste pijlers. Wij helpen u graag het juiste merk en producttype te vinden.

zonnepanelen merken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen u een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk