Zonnepanelen in Boxtel

Zonnepanelen zijn een duurzame investering: goed voor het milieu én voor uw portemonnee! Het is dan ook geen vreemde ontwikkeling dat steeds meer mensen zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen aanschaffen.

Sinds 2012 levert NPS Duurzaam BV zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. Wij zijn dé lokale specialist in Boxtel en omgeving. Doordat wij meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een objectief advies op maat uit te brengen.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen kopen in Boxtel
Zonnepanelen boxtel

Waarom zonnepanelen?

Het installeren van zonnepanelen brengt direct een hoop interessante voordelen met zich mee.

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Jaarlijks rendement van gemiddeld 10-15%
  • Fiscale voordelen en subsidies voor bedrijven
  • BTW-aftrek mogelijk voor particulieren
  • Minder afhankelijk van stijgende energieprijzen
  • Wek 100% groene energie op
  • Directe stijging woningwaarde
Offerte aanvragen

Subsidies & BTW-voordeel

Particulieren

Al met enkele zonnepanelen bespaart u al snel een flink bedrag per jaar op de energierekening. De investering in zonnepanelen is daarnaast extra aantrekkelijk omdat u geen btw betaalt als particulier. Deze procedure kunnen wij voor u verzorgen.

De gemeente Boxtel stimuleert investeringen in duurzaamheid. Voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen is het daarom mogelijk een aantrekkelijke duurzaamheidslening af te sluiten tegen een zeer lage rente. Wij vertellen u hier graag meer over.

Bedrijven

Ook voor bedrijven zijn zonnepanelen financieel erg aantrekkelijk. Naast fiscale aftrek middels de Energie-investeringsaftrek (EIA), heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat namelijk de SDE++ subsidie in het leven geroepen: een stimuleringsmaatregel waarbij bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dient u een aanvraag te doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij ondersteunen u graag bij de aanvraag van een SDE++ subsidie.

Collectief zonnepanelen kopen

Met de buren of met de hele buurt zonnepanelen kopen? Ook collectief zonnepanelen kopen is mogelijk bij NPS Duurzaam BV.

Voor particulieren biedt NPS Duurzaam BV diverse pakketten aan. Uiteraard kan NPS Duurzaam BV een pakket geheel toegespitst op uw wensen en situatie samenstellen.

Wij berekenen graag wat het voordeel is van collectief zonnepanelen kopen voor u en uw buren.

Zonnepanelen in Boxtel en omgeving

Wij leveren en installeren zonnepanelen voor particulieren en bedrijven in de regio van Boxtel. Enkele voorbeelden van onze projecten:

Woning in Boxtel

Full black panelen op woonhuis in Boxtel

Zonnepanelen in boxtel

Bedrijf in Ammerzoden

108 zonnepanelen in Ammerzoden bij Garagebedrijf van Zon

Zonnepanelen bedrijf

Onze topmerken

Installateur NPS Duurzaam BV maakt uitsluitend gebruik van de beste zonnepanelen voor een goede prijs en een lange garantieperiode. We leveren uitsluitend zonnepanelen van A-merken, eventueel in combinatie met SolarEdge optimizers. Onze medewerkers adviseren u graag over welke zonnepanelen het beste werken voor uw huis of bedrijfspand.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen laten installeren in Boxtel?

Vul in onderstaand contactformulier uw contactgegevens in. Wij voeren een dakscan uit en brengen vrijblijvend een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk