Zonnepanelen in Berlicum

Van plan om zonnepanelen te laten installeren op uw woning of bedrijfspand? Slimme keuze! Zonnepanelen zijn namelijk erg goed voor het milieu.. én voor uw portemonnee!

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen bij bedrijven als particulieren in de omgeving van Berlicum. Dat doen wij al sinds 2012. Doordat wij met verschillende merken en producttypes werken, weten wij altijd een objectief advies op maat uit te brengen.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen Berlicum
Zonnepanelen kopen in Berlicum

Waarom zonnepanelen kopen?

Een investering in zonnepanelen brengt een hoop interessante voordelen met zich mee. De belangrijkste redenen op een rij:

  • Wek groene stroom op en werk mee aan een schonere planeet
  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Hoog jaarlijks rendement van gemiddeld 10 tot 15%
  • Fiscale voordelen voor particulieren en bedrijven
  • Aanvullende subsidie-mogelijkheden voor bedrijven
  • Woningwaarde stijgt direct
Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze projecten in Berlicum en omgeving

NPS Duurzaam BV levert en installeert sinds de start in 2012 aan bedrijven en woningen in de omgeving van Berlicum. Enkele van onze projecten:

Bedrijfspand in Berlicum

Op het platte dak van Garagebedrijf Th. Schuurmans in Berlicum plaatsten wij 23 zonnepanelen.

Zonnepanelen bedrijf Berlicum

Woningen in Rosmalen

Bij nieuwbouwproject Riet Park in Rosmalen hebben wij 12 woningen voorzien van 12 tot 16 panelen per woning.

Zonnepanelen Rosmalen

Belastingvoordeel & subsidiemogelijkheden

Extra voordeel voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis in Berlicum? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

De gemeente Sint-Michielsgestel stelt daarnaast een stimuleringslening ter beschikking voor inwoners om duurzaamheid in de gemeente te stimuleren. Dit is een lening tegen een zeer laag rentepercentage. Meer informatie op de website van de gemeente.

SDE++ subsidie

Voor bedrijven in Berlicum zijn zonnepanelen ook een slimme investering. Die kunnen namelijk de SDE++ subsidie aanvragen. Dit is een landelijke stimuleringsmaatregel waarmee bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, dient u een officiële aanvraag te doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij ondersteunen u graag in dit traject.

Collectief zonnepanelen kopen

Samen met buurtgenoten zonnepanelen aanschaffen is een goede manier om de kosten van de initiële aanschaf kleiner te maken.

Voor het collectief kopen van zonnepanelen bieden wij verschillende pakketten aan. Uiteraard doen we dit in volledige samenspraak met alle betrokkenen, zodat voor elke investeerder een ideale situatie wordt gecreëerd. We vertellen u hier graag meer over!

Offerte aanvragen

Onze topmerken

Als ervaren zonnepanelen installateur werken wij uitsluitend met topmerken en -producten. Een goede prijs en een lange garantieperiode zijn hierbij leidend. Onze adviseurs informeren u graag welke zonnepanelen voor uw specifieke situatie, bedrijfspand of woning het meest geschikt zijn.

zonnepanelen merken

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen in Berlicum

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen u een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een passend voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk