Zonnepanelen in Ammerzoden?

Zonnepanelen worden elk jaar populairder. Geen gekke ontwikkeling, het is namelijk een enorm duurzame investering. Zonnepanelen zijn goed voor de planeet.. maar óók voor uw portemonnee!

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepanelen bij bedrijven en particulieren. Wij zijn dé specialist in Ammerzoden en weten altijd een objectief advies uit te brengen, doordat wij meerdere merken en producttypes leveren op het gebied van duurzame energieoplossingen.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen kopen in Ammerzoden
Zonnepanelen Ammerzoden

Redenen om te investeren in zonnepanelen

Waarom investeren in zonnepanelen? Dit zijn de belangrijkste redenen:

  • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
  • Gemiddeld 10-15% rendement per jaar
  • Werk mee aan een schonere planeet
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven
  • Belastingvoordeel voor particulieren
  • Directe stijging van de woningwaarde
Offerte aanvragen

Onze zonnepanelen in Ammerzoden

Sinds 2012 leveren en installeren wij zonnepanelen bij bedrijven en woningen in Ammerzoden en omgeving. Enkele voorbeelden:

Bedrijf in Ammerzoden

108 panelen bij Garagebedrijf van Zon in Ammerzoden

Zonnepanelen Rosmalen

Woning in Ammerzoden

Schans zonnepanelen op plat dak in Ammerzoden.

Schans zonnepanelen rosmalen

Voordeel en subsidiemogelijkheden

Voordelen voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis in Ammerzoden? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

Om duurzaamheid en groene energie verder te stimuleren, zijn er in de gemeente Maasdriel ook mogelijkheden om leningen af te sluiten tegen een zeer lage rente. Wij vertellen u hier graag meer over.

SDE++ subsidie voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn zonnepanelen financieel erg aantrekkelijk. Naast de Energie-investeringsaftrek bestaat er namelijk ook de mogelijkheid om de landelijke SDE++ subsidie aan te vragen. De SDE++ subsidie is een stimuleringsmaatregel waarbij bedrijven voor elke opgewekte kWh een vergoeding ontvangen.

U dient een aanvraag te doen en aan een aantal voorwaarden te voldoen om deze subsidie te ontvangen. Wij ondersteunen u graag bij uw SDE++ subsidie aanvraag en hebben hier al veel ervaring in.

Collectief zonnepanelen kopen

Met uw buren, of met de hele buurt zonnepanelen aanschaffen, is bij NPS Duurzaam BV ook een mogelijkheid.

Voor collectief zonnepanelen kopen, bieden wij verschillende pakketten aan. Uiteraard doen wij dit in volledige samenspraak, compleet gericht op de wensen van u en uw buurtgenoten.

Wij rekenen graag het voordeel voor uw woning en die van uw buren uit.

Offerte aanvragen

Onze topmerken

Op zoek naar een betrouwbare installateur in de omgeving? Bij NPS Duurzaam BV maken wij uitsluitend gebruik van de beste zonnepanelen. Een goede prijs en een lange garantieperiode zijn de belangrijkste pijlers. Onze medewerkers informeren u graag welke zonnepanelen voor uw situatie het meest geschikt zijn.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen kopen in Ammerzoden

Vul hieronder uw gegevens in. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen vrijblijvend een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) wat u zoekt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen u een voorstel.

Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.


    ParticulierZakelijk