Zonnepanelen in Alem

Zonnepanelen kopen is een verstandige keuze. Goed voor het milieu.. maar óók voor uw portemonnee! Het is dan ook geen vreemde ontwikkeling dat steeds meer mensen kiezen voor een investering in zonnepanelen.

NPS Duurzaam BV levert en installeert zonnepalen op daken van bedrijfspanden en woonhuizen. Wij zijn dé lokale specialist in duurzame energieoplossingen in Alem en omgeving. Omdat wij meerdere merken en oplossingen leveren, weten wij onze klanten altijd van objectief advies voorzien.

Direct offerte aanvragen
Zonnepanelen Alem
Zonnepanelen kopen in Alem

Waarom zonnepanelen laten installeren?

De belangrijkste voordelen van zonnepanelen installatie:

 • Zonnepanelen verdienen zichzelf terug
 • Gemiddeld jaarlijks rendement van 10-15%
 • BTW voordeel voor particulieren
 • Subsidies & fiscale voordelen voor bedrijven
 • Woningwaarde stijgt meteen
 • Minder afhankelijk van schommelende energieprijzen
 • 100% groene energie – werk mee aan een beter milieu!
Offerte aanvragen

Zonnepanelen in de regio Alem

NPS Duurzaam BV levert en installeert al ruim 10 jaar zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen bij bedrijven en particulieren in Zaltbommel, Rossum, Velddriel en andere plaatsen in de regio. Voorbeelden van gerealiseerde projecten:

Woning in Kerkdriel

Woonhuis met 21 full black zonnepanelen in Kerkdriel

Zonnepanelen woonhuis

Bedrijfspand in Ammerzoden

108 panelen bij Garagebedrijf van Zon in Ammerzoden

Zonnepanelen bedrijf

Bekijk meer projecten

BTW, subsidie en collectief inkopen

Voordelen voor particulieren

Zonnepanelen op het dak van uw woonhuis? Al met enkele zonnepanelen bespaart u op uw energierekening. De investering in zonnepanelen is extra aantrekkelijk gemaakt, omdat u sinds 2023 geen btw meer betaalt op zonnepanelen en de installatie ervan.

De gemeente Maasdriel stimuleert investeringen in groene energie en duurzaamheid. Voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen is het daarom mogelijk een aantrekkelijke lening af te sluiten tegen een zeer lage rente. Wij vertellen u hier graag meer over.

SDE++ subsidie

Ook voor bedrijven zijn zonnepanelen een aantrekkelijke investering. Door gebruik te maken van de landelijke SDE++ subsidie kunnen organisaties namelijk flink besparen! De SDE++ subsidie is een nationale stimuleringsmaatregel waarmee organisaties een vergoeding ontvangen voor elke opgewekte kWh .

Om deze subsidie te ontvangen, dient uw bedrijf een aanvraag te doen en aan een aantal regels te voldoen. Wij hebben hier veel ervaring in en staan u hier graag in bij.

Collectief zonnepanelen kopen

Collectief zonnepanelen aanschaffen, met uw buren of met de gehele buurt, behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.

Als ervaren installateur bieden wij verschillende pakketten aan om gezamenlijk zonnepanelen te kopen en te laten installeren. Dit doen wij in volledige samenspraak met alle betrokkenen, om voor iedereen de ideale situatie te creëren met het hoogste rendement. Wij informeren u graag en rekenen samen het collectieve voordeel voor u en uw buurtgenoten uit!

Offerte aanvragen

Onze merken

NPS Duurzaam BV werkt alleen samen met topmerken. Een goede prijs, lange garantie en een hoog rendement zijn de belangrijkste pijlers van onze zonnepanelen. Onze medewerkers informeren u graag welk merk of type zonnepaneel het meest geschikt is voor uw situatie.

zonnepanelen merken

Zonnepanelen kopen in Alem

Vul uw contactgegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Met speciale software scannen wij uw dak en brengen een advies en offerte op maat uit. Weet u al (ongeveer) waar u naar op zoek bent? Vul uw wensen in bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.


  ParticulierZakelijk

   

  Mogelijk neemt één van onze medewerkers nog even contact met u op wanneer wij aanvullende vragen hebben. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons opnemen.