SunPower zonnepanelen

Met zonnepanelen van SunPower haalt u kwaliteit in huis. Of eigenlijk op het dak van uw huis. Het merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties, hoge opbrengst en goede garantievoorwaarden.

Flink besparen op uw energierekening? Ga dan voor kwaliteit en kies voor SunPower zonnepanelen!

Vrijblijvende offerte aanvragen
SunPower Zonnepanelen
Sunpower zonnepanelen kopen

Waarom SunPower zonnepanelen?

SunPower is niet het goedkoopste zonnepanelen merk, maar wel (één van) de beste! Voor een lange termijn investering is het daarom de beste keuze. De voordelen van SunPower Zonnepanelen:

 • Hoogste rendement – Door de krachtige Maxeon-celtechnologie kunnen SunPower zonnepanelen zonne-energie beter omzetten in gelijkstroom. Tot 12% meer rendement!
 • Meer energie per m2 – Wekken met een kleiner oppervlakte meer energie op dan zonnepanelen van andere merken
 • Beste garantievoorwaarden – 25 jaar productgarantie. Technische levensduur van 40 jaar
 • Hoogste gemiddelde levensduur – 40 jaar, terwijl de meeste zonnepanelen op 30 jaar uitkomen
 • Laagste degradatie – Gemiddeld degradeert een zonnepaneel zo’n 0,75% per jaar. Maar SunPower slechts 0,2% per jaar.
Ontdek alle voordelen van SunPower

Onze SunPower producten

NPS Duurzaam BV is leverancier en installateur van de laatste producten van SunPower. Afhankelijk van uw energiewensen, budget en dakspecificaties zal het ene product u meer opleveren dan het andere. Wij informeren en adviseren u graag. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

sunpower maxeon 6

SunPower Maxeon 6 AC

Het meest krachtige en duurzame zonnepaneel dat momenteel op de markt is. Met behulp van micro-omvormers levert dit product een bijzonder hoog rendement. Garantie op product en vermogen van maar liefst 40 jaar.

 • Vermogen: 420 – 440 Wp
 • Rendement: Tot 22,8%
 • Cellen: Monokristallijn Maxeon Gen 6
 • Certificaten: TÜV, EnTest
 • Afmetingen: 103,2 x 187,2 cm
Offerte aanvragen

Sunpower maxeon 3

SunPower Maxeon 3

Eerste residentiele zonnepaneel met een vermogen tot 400 Wp. Van zeer hoge kwaliteit, hoogste efficiëntie en het meest duurzaam. Ook verkrijgbaar in full black uitvoering.

 • Vermogen: 340-400 Wp
 • Rendement: Tot 22,6%
 • Cellen: Monokristallijn Maxeon Gen III
 • Certificaten: TUV
 • Afmetingen: 104,6 x 169 cm
Offerte aanvragen

sunpower performance 3

SunPower Performance 3

De Performance-zonnepanelen van SunPower combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met moderne technieken op het gebied van materialen en productie. Meer vermogen en rendement t.o.v. van vorige generaties, maar dezelfde klassieke uitstraling.

 • Vermogen: 315 – 335 Wp
 • Rendement: Tot 19,9%
 • Cellen: Monokristallijne PERC
 • Certificaten: TÜV
 • Afmetingen: 99,8 x 169 cm
Offerte aanvragen
Sunpower zonnepanelen installatie

Onze werkwijze

De installatie van zonnepanelen wordt bij een woonhuis binnen één dag gerealiseerd. Zo doen we dat:

 1. Inventarisatie – Op basis van uw situatie en wensen adviseren we u over het type en aantal zonnepanelen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
 2. Zonnepanelen plaatsen – Onze monteurs komen bij u langs en plaatsen de zonnepanelen op het dak.
 3. Zonnepanelen installeren – We plaatsen de omvormer en verbinden deze met de meterkast. We regelen uw meterkast zo in dat salderen mogelijk is.
 4. Verbinden met de app – Uw zonnesysteem wordt gekoppeld aan ons monitoringsysteem. Met de mobiele app houdt u zelf bij hoeveel stroom u opwekt.
 5. Controle – De monteur loopt samen met u de plaatsing en installatie na en laat u zien hoe de app werkt.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Welke omvormers?

Een vraag die wij vaak krijgen, is welke omvormers voor SunPower panelen geschikt zijn.

De keuze van een omvormer is afhankelijk van het aantal panelen, het producttype, de ligging en eventuele schaduwvorming. Dit is maatwerk en per situatie verschillend. Wij adviseren u graag.

Over NPS Duurzaam BV

Lokale installateur NPS Duurzaam BV is sinds 2012 specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing en advies op maat voor onze klanten te vinden.

Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Den Bosch. Ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 50 kilometer daaromheen. Voor SunPower zonnepanelen in Zaltbommel, Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught of andere plaats in de regio bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

SunPower zonnepanelen kopen en laten installeren, is een duurzame investering. Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw woonhuis of bedrijfspand zijn? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Tip: Weet u al welke serie en hoeveel panelen u wilt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.

Let op: Ons werkgebied beslaat een straal van 50km rondom Den Bosch. Wij brengen alleen offertes uit binnen ons werkgebied.


  ParticulierZakelijk