SunPower Maxeon

Het hoogste rendement, de beste garantievoorwaarden en een strak uiterlijk. De Maxeon-serie van SunPower zijn met afstand de beste zonnepanelen voor de particuliere markt.

Een duurzame investering doen én besparen op uw energierekening? Ga voor kwaliteit en kies voor SunPower Maxeon!

Vrijblijvende offerte aanvragen
SunPower Maxeon
Sunpower maxeon zonnepaneel

Voordelen van SunPower Maxeon

SunPower is niet het goedkoopste merk. Maar het maakt wel de allerbeste particuliere zonnepanelen met het hoogste rendement. Voor een langetermijninvestering is het daarom de beste keuze. Dit zijn de belangrijkste redenen:

 • Hoogste rendement – Door de innovatieve Maxeon-celtechnologie kunnen SunPower zonnepanelen zonne-energie beter omzetten in gelijkstroom. Tot 12% meer vermogen!
 • Laagste degradatie – Normale zonnepanelen degraderen zo’n 0,75% per jaar. SunPower Maxeon slechts 0,2%. Zelfs na jaren gebruik blijft het rendement dus hoog!
 • Meer energie per m2 – Maxeon zonnepanelen wekken met een kleiner oppervlakte meer energie op dan zonnepanelen van andere merken. Ideaal voor kleine daken i.c.m. een grote energievraag.
 • Beste garantievoorwaarden – 25 jaar productgarantie, terwijl de meeste andere merken slechts 12 jaar garantie bieden.
 • Hoogste gemiddelde levensduur – 40 jaar, terwijl de meeste zonnepanelen op 30 jaar uitkomen.
Ontdek alle voordelen van SunPower

Onze SunPower Maxeon producten

NPS Duurzaam BV is leverancier en installateur van de laatste producten van SunPower. Afhankelijk van uw energiewensen, budget en dakspecificaties zal het ene product u meer opleveren dan het andere. Wij informeren en adviseren u graag: vraag een gratis adviesgesprek aan.

SunPower Maxeon 5 AC

Nieuw: Maxeon 6 AC

Het meest krachtige en duurzame zonnepaneel dat momenteel op de markt is. Met behulp van micro-omvormers levert dit product een bijzonder hoog rendement. Garantie op product en vermogen van maar liefst 40 jaar.

 • Vermogen: 420 – 440 Wp
 • Rendement: Tot 22,8%
 • Cellen: Monokristallijn Maxeon Gen 6
 • Certificaten: TÜV, EnTest
 • Afmetingen: 103,2 x 187,2 cm
Offerte aanvragen

Sunpower maxeon 3

SunPower Maxeon 3

Eerste residentiele zonnepaneel met een vermogen tot 400 Wp. Van zeer hoge kwaliteit, hoogste efficiëntie en het meest duurzaam. Ook verkrijgbaar in full black uitvoering.

 • Vermogen: 340-400 Wp
 • Rendement: Tot 22,6%
 • Cellen: Monokristallijn Maxeon Gen III
 • Certificaten: TUV
 • Afmetingen: 104,6 x 169 cm
Offerte aanvragen
Sunpower zonnepanelen installatie

Onze werkwijze

De installatie van zonnepanelen wordt bij woonhuizen binnen één dag gerealiseerd. Daarbij doorlopen we onderstaande stappen:

 1. Inventarisatie – Op basis van uw situatie en wensen adviseren we u over het type en aantal zonnepanelen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
 2. Zonnepanelen plaatsen – Onze monteurs komen bij u langs en plaatsen uw Maxeon zonnepanelen op het dak.
 3. Zonnepanelen installeren – We plaatsen de omvormer en verbinden deze met de meterkast. We regelen uw meterkast zo in dat salderen mogelijk is.
 4. Verbinden met de app – Uw zonnesysteem wordt gekoppeld aan ons monitoringsysteem. Met de mobiele app houdt u zelf bij hoeveel stroom u opwekt.
 5. Controle – De monteur loopt samen met u de plaatsing en installatie na en laat u zien hoe de app werkt.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Welke omvormers?

Een vraag die wij vaak krijgen, is welke omvormers voor SunPower Maxeon panelen geschikt zijn.

Maxeon 5 AC werkt met micro-omvormers. Bij andere producten uit de serie is het afhankelijk van het aantal panelen, de ligging en eventuele schaduwvorming. Dit is maatwerk en per situatie verschillend. Wij adviseren u graag.

Over NPS Duurzaam BV

Lokale installateur NPS Duurzaam BV is sinds 2012 specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing en advies op maat voor onze klanten te vinden.

Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Den Bosch. Ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 40 kilometer daaromheen. Voor SunPower zonnepanelen in Zaltbommel, Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught of andere plaats in de regio bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Met de Maxeon-serie van SunPower haalt u kwaliteit in huis. Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw woonhuis of bedrijfspand zijn? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Tip: Weet u al welke serie en hoeveel panelen u wilt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.

Let op: Ons werkgebied beslaat een straal van 50km rondom Den Bosch. Wij brengen alleen offertes uit binnen ons werkgebied.


  ParticulierZakelijk