SolarEdge omvormers

SolarEdge is een innovatieve fabrikant van omvormers en zonne-energie systemen. Het bedrijf is in 2006 opgericht en mag zich vandaag de dag wereldmarktleider noemen op het gebied van smart energy technologie. Dit is te danken aan het unieke systeem dat SolarEdge op de markt heeft gebracht.

Vrijblijvende offerte aanvragen
SolarEdge Omvormers
SolarEdge systeem

Hoe werkt het SolarEdge systeem?

Het SolarEdge systeem werkt anders dan andere omvormers. Door de toevoeging van power-optimizers kan elk paneel afzonderlijk gebruikt worden. Ligt er bijvoorbeeld één paneel in de schaduw, of raakt een enkel paneel oververhit, dan heeft dit geen effect op de rest van de installatie.

Zo behaalt elk zonnepaneel zijn eigen maximale rendement en kan er uiteindelijk in totaal meer energie opgewekt worden!

Offerte aanvragen

Voordelen van SolarEdge

Het unieke systeem van SolarEdge brengt een hoop voordelen met zich mee. Maar ook daarbuiten zijn er genoeg redenen om voor SolarEdge te kiezen.

 • Uitstekende garantievoorwaarden. 12 jaar garantie op de omvormers en 25 jaar garantie op de optimizers
 • Meer opbrengst door het gebruik van power optimizers.
 • Ook in schaduwrijke omgevingen een maximaal rendement door het unieke systeem.
 • Zonnepanelen hoeven niet perse aan elkaar geschakeld te worden. Ze kunnen dus in verschillende richtingen en zelfs op verschillende daken liggen.
 • Online monitoring van elk afzonderlijk paneel. Eventuele problemen zijn snel gevonden en op te lossen.
 • In meer dan 130 landen actief en een servicecentrum in Nederland.
Offerte aanvragen
SolarEdge PV Omvormer

Is SolarEdge de juiste keuze voor mij?

Vanwege de toevoeging van power optimizers is de initiële aanschafwaarde van SolarEdge vaak wat hoger ten opzichte van andere omvormers. U moet de aanschaf dan ook zien als een investering die u in veel gevallen snel terug zal verdienen. 

In de volgende situaties is SolarEdge extra aantrekkelijk:

 • Wanneer één of meerdere van uw zonnepanelen veel schaduw zien
 • Wanneer uw panelen snel vervuild raken. Bijvoorbeeld door bladeren of zand.
 • Wanneer uw zonnepanelen over meerdere daken verdeeld zijn
 • Wanneer de panelen niet allemaal op dezelfde helling liggen
 • Wanneer de zonnepanelen niet allemaal in dezelfde richting liggen
 • Bij het gebruik van verschillende soorten zonnepanelen

Zoals u ziet, zijn er veel situaties waarin SolarEdge u een hoger rendement zal opleveren. Misschien heeft u door de technologie van SolarEdge zelfs minder zonnepanelen nodig om dezelfde opbrengst te genereren. Neem contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken. Wij adviseren u graag!

Advies aanvragen

Welke omvormer is voor mij geschikt?

SolarEdge levert 1 fase en 3 fase omvormers met verschillende technologieën. De keuze voor een 1 fase of 3 fase omvormer, is afhankelijk van het aantal zonnepanelen en de hoeveelheid stroom die opgewekt wordt.

Voor een installatie met meer dan 5000 Wp adviseren wij een 3 fase omvormer. Onze adviseurs helpen u graag te bepalen welke omvormer het beste bij uw situatie past.

Over NPS Duurzaam BV

Lokale installateur NPS Duurzaam BV is sinds 2012 specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing en advies op maat voor onze klanten te vinden.

Wij zijn gevestigd in Den Bosch en ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 40 kilometer daaromheen. Voor SolarEdge omvormers in Zaltbommel, Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught of andere plaats in de regio bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Advies & offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de unieke eigenschappen van SolarEdge? Benieuwd wat de voordelen voor uw woonhuis of bedrijfspand zijn? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een offerte en advies op maat.


  ParticulierZakelijk