LONGi zonnepanelen

LONGi is specialist in monokristallijn zonnepanelen. Al ruim twintig jaar blijft het merk innoveren en producten verbeteren, waardoor het inmiddels het meest waardevolle bedrijf in de wereld van zonne-energie is. Met een productie van 36 gigawattpiek levert het A-merk momenteel 25% van de totale wereldwijde vraag. NPS Duurzaam BV is leverancier en installateur van LONGi zonnepanelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
longi zonnepanelen
longi zonnepanelen kopen

Voordelen van LONGi zonnepanelen

Van plan om monokristallijn zonnepanelen te laten installeren? LONGi is de juiste keuze! We zetten de belangrijkste voordelen op een rij.

 • Wereldleider op het gebied van monokristallijn zonnepanelen
 • Standaard productgarantie van 12 jaar en prestatiegarantie van 25 jaar
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Hoge opbrengst en efficiëntie door grote focus op R&D
 • Eigen productie van zonnecellen
 • Ruim 275 patenten op het gebied van zonnetechnologie
 • Gemiddelde opbrengstvermindering van slechts 0.45% per jaar
 • Financieel één van de gezondste solar bedrijven ter wereld
 • LONGi is een erkend Tier 1 producent.
Offerte aanvragen

Onze LONGi producten

NPS Duurzaam BV levert en installeert onderstaande zonnepanelen van LONGi:

 • LONGi 410 Wp Full Black
 • LONGi 495 Wp met aluminium frame

Bij particulieren zijn vooral de Full Black zonnepanelen van LONGi populair. De volledige zwarte zonnepanelen hebben een onopvallend en fraai uiterlijk. Zeker bij een donkere dakbedekking gaan de zonnepanelen mooi op in het dak.

Welke omvormers zijn geschikt?

De keuze voor een omvormer is onder andere afhankelijk van het aantal panelen, het producttype, de ligging en eventuele schaduwvorming. Dit is per situatie afhankelijk.

In ons assortiment hebben we de belangrijkste A-merken opgenomen. We adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze

Over NPS Duurzaam BV

Lokale installateur NPS Duurzaam BV is sinds 2012 specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing en advies op maat voor onze klanten te vinden.

Wij zijn gevestigd in Den Bosch en ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 40 kilometer daaromheen. Voor LONGi zonnepanelen in Zaltbommel, Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught of andere plaats in de regio bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Van plan om LONGi zonnepanelen te kopen en te laten installeren? Benieuwd wat de mogelijkheden en kosten voor uw woonhuis of bedrijfspand zijn? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Weet u al welke serie en hoeveel panelen u wilt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.


  ParticulierZakelijk