Ledverlichting

Ledverlichting kent vele voordelen. Deze voordelen van ledverlichting, een zeer duurzame energieoplossing, deelt NPS Duurzaam BV graag met u. Eveneens helpt het bedrijf u graag met de juiste toepassing en de juiste ledverlichting voor uw woning of bedrijf. Het toepassen van LED verlichting kan een besparing opleveren tot wel 60 procent op de energiekosten!

Ledverlichting zakelijk

Ledverlichting wint ook in de zakelijke branche steeds meer aan populariteit. Dit vanwege de duurzaamheid van de lampen. De LED-lampen zijn een stuk duurzamer dan gloeilampen en halogeenverlichting. Een LED-lamp gaat gemakkelijk 50.000 uur mee. Ter vergelijk: een TL-lamp gaat maximaal 10.000 uur mee en een spaarlamp slechts 5.000 uur. Daarnaast zorgt ledverlichting voor een meer efficiënt gebruik van energie. Voor investeringen in LED gelden ook fiscale voordelen!

Ledverlichting bedrijfspand

Ledverlichting staat bekend om de zeer hoge energie-efficiëntie, waardoor u kiest voor een mogelijkheid tot besparen, of het verhogen van uw lichtopbrengst, tegen dezelfde kosten. Zakelijk gezien is het toepassen van ledverlichting in uw bedrijfspand een zeer interessante optie. NPS Duurzaam BV adviseert u graag over de mogelijkheden en voordelen van ledverlichting in uw bedrijfspand.

Ledverlichting particulieren

Waarom is ledverlichting tegenwoordig onder particulieren zo populair? En waar kunt u op rekenen wanneer u ledverlichting als particulier toepast? Denk onder andere aan de mogelijkheid tot het besparen van energie en de verhoogde lichtopbrengst van een ledlamp, maar denk ook aan de duurzaamheid van ledverlichting. Tevens bespaart u met ledverlichting tot wel 60 procent op uw huidige energie kosten.

Energie besparen met led

Ledlampen zijn een stuk veiliger toe te passen, waardoor ze diverse voordelen bieden. Ledlampen zijn in principe overal toe te passen en zorgen voor een aanvullende mate van flexibiliteit met betrekking tot de kleur van het licht die u wenst en biedt meer dan alleen licht. Deze verlichting biedt ook efficiëntie en alternatieven voor consumenten en bedrijven die goedkopere, efficiëntere en betere verlichting voor hun behoeften willen. Met ledverlichting kunt u energie besparen. NPS Duurzaam BV adviseert u graag over mogelijkheden van ledverlichting. Geheel toegespitst op uw woonsituatie.

Heeft u interesse of vragen?
Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een reactie.


    ParticulierZakelijk