JA Solar zonnepanelen

JA Solar is een Chinese zonnepanelen fabrikant met ruim 20.000 werknemers in dienst. Het bedrijf staat al drie jaar op rij in de Chinese Fortune 500 en behoort tot de grootste zonnepanelen fabrikanten ter wereld.

JA Solar panelen staan bekend om een hoog rendement en een zeer hoge mate van kwaliteitscontrole en kwaliteitsstandaarden. NPS Duurzaam BV is leverancier en installateur van JA Solar zonnepanelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
JA Solar Zonnepanelen
JA Solar zonnepanelen kopen

Waarom zonnepanelen van JA Solar?

JA Solar zonnepanelen beschikken over een aantal unieke eigenschappen. De belangrijkste voordelen van JA Solar panelen op een rij:

 • 12 jaar productgarantie op alle zonnepanelen
 • 25 jaar vermogensgarantie op alle panelen
 • Zeer hoog rendement door jarenlange innovatie.
 • Productie compleet in eigen beheer. Zet 100% eigen zonnecellen in.
 • Hoogste mate van kwaliteitscontrole en kwaliteitsstandaarden.
 • Beursgenoteerd bedrijf en één van de financieel gezondste zonnepanelen fabrikanten van het moment. Faillissement tijdens de garantieperiode hoeft daarom geen zorg te zijn.
 • JA Solar is een Tier 1 producent.
 • Hoofdkantoor in Europa.
Offerte aanvragen

Onze JA Solar panelen

NPS Duurzaam BV levert en installeert de gehele productrange van JA Solar.

 • Mono kristallijne serie
 • Bifacial Mono kristallijne serie
 • Poly kristallijne serie
 • Half-cell serie

Afhankelijk van uw (energie)wensen, budget en de ligging, helling en grootte van uw dak zal het ene product u meer opleveren dan het andere. Wilt u JA Solar zonnepanelen kopen en laten installeren? Wij adviseren u graag!

Welke omvormer?

Een vraag die mensen ons vaak stellen is welke omvormers geschikt zijn voor JA Solar panelen.

De juiste omvormer is van veel factoren afhankelijk. Onder andere van het aantal zonnepanelen, het producttype, de ligging en de eventuele schaduwvorming. Wij adviseren u graag om tot het juiste besluit te komen voor uw specifieke situatie.

Over NPS Duurzaam BV

Sinds de start in 2012 is lokale installateur NPS Duurzaam BV specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een passend advies en oplossing op maat voor onze klanten te vinden.

Wij zijn gevestigd in Den Bosch. Ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 40 kilometer daaromheen. Voor JA Solar zonnepanelen in Rosmalen, Boxtel, Zaltbommel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught of andere plaats in de regio bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voornemens om JA Solar zonnepanelen op het dak van uw huis of bedrijfspand te laten installeren? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Weet u al precies welke serie en hoeveel panelen u wilt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.


  ParticulierZakelijk