NPS Duurzaam BV

Van zonnepanelen tot LED verlichting en van omvormers tot warmtepompen, zonneboilers en energieopslag. Lokale installateur NPS Duurzaam BV uit Den Bosch is – sinds de start in 2012 – specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen.

Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing op maat voor onze klanten te vinden.

Onze deskundigheid en objectief advies maakt dat wij de afgelopen 10 jaar al veel woningen en bedrijfspanden hebben voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame energieoplossingen. Wij zijn actief in de regio Den Bosch en hebben tevreden klanten in onder andere Boxtel, Waalwijk, Schijndel, Zaltbommel en Kerkdriel.

Duurzame energie oplossingen, zowel voor bedrijven als particulieren

Voor zowel particulieren als de zakelijke markt leveren wij maatwerk op het gebied van duurzame en groene energie. Van het advies over duurzame energieoplossingen tot levering en installatie van de zonnepanelen, zonneboilers of warmtepompen.

NPS Duurzaam BV levert een totaalconcept voor groene energie en duurzame energieoplossingen. Ook over de verschillende subsidiemogelijkheden en investeringsaftrekmogelijkheden op het gebied van groene energie geven wij graag een persoonlijk en passend advies.

Neem contact met ons op

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zijn een duurzame investering. Zowel voor de planeet als uw portemonnee. Benieuwd hoeveel u op uw energierekening kunt besparen? We informeren u graag over de mogelijkheden en maken samen met u een zonneplan op maat.

Lees verder

OMVORMERS EN ENERGIEOPSLAG

Bij het gebruik van zonnepanelen zijn omvormers noodzakelijk om de opgewekte energie in huis te kunnen gebruiken of te transporteren. De omvormers voor zonnepanelen zijn toe te passen bij zowel particulieren als op de zakelijke markt. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden, merken en prijzen.

Lees verder

LEDVERLICHTING

Ledverlichting is een duurzaam alternatief en kent vele voordelen. Wij informeren u hier graag over en helpen u graag de juiste toepassing en de juiste ledverlichting te selecteren voor uw woning of bedrijf.

Lees verder

LUCHTWARMTEPOMPEN

Ook luchtwarmtepompen zijn een uitstekende manier om energie te bezuinigen! Een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmere buitenlucht en ondersteunt de cv-ketel bij de warmtevraag. Wij vertellen u graag meer.

Lees verder

Dakscan

NPS Duurzaam BV beschikt over speciale software om ‘vanuit de lucht’ uw dak te kunnen beoordelen. Aan de hand van de ligging, dakhelling en omliggende percelen en bomen, kunnen wij een inschatting maken of uw dak geschikt is en welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie!

Vraag dakscan aan
Groene Subsidie

Service

Naast het vinden van de juiste duurzame energieoplossing voor uw specifieke situatie, staat een uitstekende service bij ons ook hoog in het vaandel. Zowel onze particuliere als zakelijke klanten kunnen rekenen op deskundige hulp. Van advies tot verkoop en van installatie tot service staat NPS Duurzaam BV tot uw dienst.

Servicecontracten

De garantievoorwaarden die fabrikanten bieden op hun producten zijn in sommige gevallen niet toereikend. Het afsluiten van een servicecontract zorgt voor een snellere respons en indien nodig vervangende apparatuur.

Contact

Een vraag of opmerking? Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zonnepanelen specialist den bosch