Canadian Solar zonnepanelen

Hoewel de merknaam anders doet vermoeden, vindt de productie van Canadian Solar panelen plaats in China. Het hoofdkantoor staat wel in Canada. Canadian Solar staat bekend om zijn uitstekende garantievoorwaarden en productkwaliteit. NPS Duurzaam BV is leverancier en installateur van Canadian Solar zonnepanelen. Neem contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Canadian Solar zonnepanelen
Sunpower zonnepanelen kopen

Voordelen Canadian Solar zonnepanelen

Van plan om zonnepanelen te laten installeren? Dan is Canadian Solar een uitstekende keuze! De belangrijkste voordelen van Canadian Solar zonnepanelen op een rijtje:

  • Hoog rendement zelfs bij lage instraling en lage celtemperaturen.
  • Standaard productgarantie van 12 jaar op materialen en montagefouten.
  • Standaard opbrengstgarantie van 25 jaar.
  • Verschillende producten voor bedrijven en particulieren van 5Wp tot 300Wp.
  • Het bedrijf heeft wereldwijd bijna 13.000 medewerkers in dienst en behoort tot de grootste fabrikanten en leveranciers ter wereld.
  • Canadian Solar is een erkend Tier 1 producent.
Offerte aanvragen

Onze Canadian Solar panelen

NPS Duurzaam BV levert en installeert de gehele productrange van Canadian Solar.

  • Ku, HiDM en All-Black zonnepanelen voor particulieren
  • BiHiKu, HiKu, BiKu, Ku en HiDM series voor bedrijven

Vooral de All-Black lijn is erg populair in Nederland. De volledige zwarte zonnepanelen hebben een onopvallend en fraai uiterlijk. Zeker op een dak met donkere dakbedekking zijn Canadian Solar zonnepanelen een stijlvolle keuze.

Afhankelijk van uw energie wensen, budget en de ligging en grootte van uw dak zal het ene product u meer opleveren dan het andere. Wilt u Canadian Solar zonnepanelen kopen en laten installeren? Dan adviseren wij u graag.

Welke omvormers?

Veel mensen vragen ons welke omvormers geschikt zijn voor Canadian Solar panelen.

De keuze voor een omvormer is van vele factoren afhankelijk. Het aantal panelen, het producttype, de ligging en eventuele schaduwvorming zijn hierbij allemaal belangrijk. Dit is per situatie afhankelijk.

In ons assortiment hebben we de belangrijkste A-merken opgenomen. We adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze

Over NPS Duurzaam BV

Lokale installateur NPS Duurzaam BV is sinds 2012 specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een oplossing en advies op maat voor onze klanten te vinden.

Wij zijn gevestigd in Den Bosch en ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 40 kilometer daaromheen. Voor Canadian Solar zonnepanelen in Zaltbommel, Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught of een andere plaats in de regio bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Van plan om Canadian Solar zonnepanelen te kopen en te laten installeren? Benieuwd wat de mogelijkheden en kosten voor uw woonhuis of bedrijfspand zijn? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Weet u al welke serie en hoeveel panelen u wilt? Omschrijf uw wensen bij ‘vraag/opmerking’ en wij doen een passend voorstel.


    ParticulierZakelijk