Amerisolar zonnepanelen

Amerisolar is een Chinese zonnepanelen fabrikant. Het merk is sinds 1993 actief in de wereld van zonne-energie en produceert sinds 2013 zijn eigen panelen. Amerisolar staat bekend om zijn uitgebreide productassortiment, uitstekende kwaliteit, zeer goede garantievoorwaarden en betaalbaarheid. NPS Duurzaam BV is leverancier en installateur van Amerisolar zonnepanelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
amerisolar zonnepanelen
amerisolar zonnepanelen kopen

Waarom Amerisolar zonnepanelen?

Amerisolar is een a-merk zonnepanelen fabrikant. Dit betekent dat je kunt rekenen op uitstekende kwaliteiten, eigenschappen en voorwaarden. De belangrijkste voordelen op een rij:

 • 20 jaar productgarantie en 30 jaar lineaire vermogensgarantie
 • Breed assortiment van polykristallijn en monokristallijn zonnepanelen
 • Volledig gecertificeerd. TüV, MSC, ISO en meer.
 • Hoog rendement. Ook bij verminderde weersomstandigheden.
 • Uit testen van Photon blijkt dat de panelen na twee jaar nog steeds tussen de 99,6% en 101,5% opbrengen.
 • Hoge investering in R&D. Meer dan 136 patenten.
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Productie en research in de Verenigde Staten en Azië.
Offerte aanvragen

Onze Amerisolar zonnepanelen

NPS Duurzaam BV levert en installeert de gehele productrange van Amerisolar.

 • Amerisolar 370 Wp
 • Amerisolar 370 Wp Full Black
 • Amerisolar 370 Wp met aluminium frame.

Onder particulieren zijn vooral de Full Black panelen populair. Het volledig zwarte uiterlijk is een fraai gezicht op het dak. Van plan om Amerisolar zonnepanelen te laten installeren? Neem contact met ons op voor advies!

Welke omvormers zijn geschikt?

Veel mensen vragen zich af welke omvormers geschikt zijn voor Amerisolar zonnepanelen.

De juiste omvormer is altijd afhankelijk van het aantal zonnepanelen, het producttype, de ligging en eventuele schaduwvorming. Wij adviseren u graag om tot het juiste besluit te komen voor uw specifieke situatie.

Over NPS Duurzaam BV

Sinds de start in 2012 is lokale installateur NPS Duurzaam BV specialist in de wereld van duurzame energieoplossingen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een enkele oplossing, maar meerdere merken en producttypes leveren, weten wij altijd een passend advies en oplossing op maat voor onze klanten te vinden.

Wij zijn gevestigd in Den Bosch. Ons werkgebied bevindt zich (voornamelijk) in een straal van 40 kilometer daaromheen. Voor Amerisolar zonnepanelen in Rosmalen, Boxtel, Zaltbommel, Schijndel, Oss, Waalwijk, Vught of andere plaats in de regio bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voornemens om Amerisolar zonnepanelen te laten installeren op het dak van uw woonhuis of bedrijfspand? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een offerte op maat.


  ParticulierZakelijk